2777
2789
عنوان

مجبردم و از نوک سینم شیر میاد😢

| مشاهده متن کامل بحث + 311 بازدید | 55 پست
یکی تو شهرمون گرمیجات خورد زد ب کبدش مرداره خیلیی

مشکل دیگه ای هم داشت؟

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
بله شما فولیکول خوب داشتید ۲۰ میلی متر نزدیک تخمک گذاری رفته بودید ؟

خیلی از پریودیم رد شده بود حدود ۱۰ روز

۱۵ روز پیش این سونو رو دادم و هنوز پریود نشدم

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خیلی از پریودیم رد شده بود حدود ۱۰ روز۱۵ روز پیش این سونو رو دادم و هنوز پریود نشدم

وقتی فولی بالغ داشتید یعنی نزدیک تخمکگذاریتون بوده 

من چندتا سونو دادم تو هر ۳ تاش تنبلی خفیف تخمدانمو نوشتن

ولی خب یکی از علائم تنبلی تخمدان همون نامنظم بودن پریود یا پریود نشدنه .. موی زائد سیاه زیر فک و قسمت سی.نه دارید؟  

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

2805
ن سالم بودتن ماهی رو با زعفرون خورده بود

تن ماهی خودش ویروس داره و حتما باید بیست دقیقه جوشانده بشه اگه اینجوری نشه منجر به مرگ هم ممکنه بشه من به شخصه اصلا تن ماهی استفاده نمیکنم به خاطر همین مورد می‌تونه منجر به مسمومیت یا مرگ بشه و به شدت ویروسیه و ممکنه ویروسه بزنه به قلب یا چشم یا کلیه ها و اونا رو از کار بندازه چون اگه جوشونده نشه خوب ویروس هاش کشته نمیشن و اینکه ممکنه زعفران و ماهی به هم نسازن اما احتمال خیلی خیلی بالا علت مرگش همون تن ماهی بوده ماهی طبع سردی داره برعکس زعفران 

اگه دوست داری خودت تحقیق کن راجب تن ماهی 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
وقتی فولی بالغ داشتید یعنی نزدیک تخمکگذاریتون بوده من چندتا سونو دادم تو هر ۳ تاش تنبلی خفیف تخمدانم ...

۱۴ روز بعد تخمک گزاری پریود میشن؟

ن اون قسمتا نه

تن ماهی خودش ویروس داره و حتما باید بیست دقیقه جوشانده بشه اگه اینجوری نشه منجر به مرگ هم ممکنه بشه ...

من عاشق تن ماهیم و بعضی وقتا بدون جوشوندن میخورم😨

اره بنظرم اینا با هم تداخل دارن جفتشون خیلی زور دارن

۱۴ روز بعد تخمک گزاری پریود میشن؟ن اون قسمتا نه

بستگی داره سیکل چند روزه باشه .. کسایی که سیکلشون ۲۸ روزه ست ۱۴ ۱۵ روز بعد تخمک گذاری پریود میشن 

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

بستگی داره سیکل چند روزه باشه .. کسایی که سیکلشون ۲۸ روزه ست ۱۴ ۱۵ روز بعد تخمک گذاری پریود میشن

خب پس من باید پریودیم نزدیک باشه

خب پس من باید پریودیم نزدیک باشه

ببینید من قبلا پریودیم ۳۰ ۳۲ ۳۵ ۳۷ روزه بوده و هیچوقت نمیدونستم دقیق کی موعدمه .. شما همیشه تاریخارو یادداشت کنید بعد با برنامه یک زن هم چک کنید تاریخ بعدیو میده بهتون

ولی اگر همیشه نامنظمه پریودتون ممکنه از تاریخی که گفته عبور کنه 

الان ۲۸ روزه شدم دقیق سروقت میشم 

من عاشق تن ماهیم و بعضی وقتا بدون جوشوندن میخورم😨اره بنظرم اینا با هم تداخل دارن جفتشون خیلی زور دا ...

خیلی کار خطرناکی می‌کنی که تن ماهی رو نمیجوشونی 

یکی از اقوام من سرماخورده بود دید خیلی حالش بده قلبش درد میکرد رفت دکتر گفت سرماخورده بودی؟اونم گفت آره دکتر بهش گفت ویروسش رفته تو قلبت و قلبت ورم کرده حالا درسته که سرماخوردگی با تن ماهی فرق داره ولی هر دو ویروس هستن و ویروس با بدن همچین کاری می‌کنه و ممکنه از کار بندازه اون قسمت از بدن رو حتما حتما حسابی تن ماهی رو بجوشون بعد بخور تو اینترنت هم بزنی کلی هشدار درباره نجوشوندن تن ماهی زده شده 

روی بسته بندی خود تن ماهی هم این هشدار ها زده شده و به احتمال نود و نه درصد اون طرفی که سالم بوده و مرده به خاطر خوردن تن ماهی خورده یا تن ماهی رو نجوشونده یا اگه جوشونده درست حسابی نجوشونده و ویروسش کشته نشده و باعث مرگش شده و الا این همه آدم خیلی معمولی روزانه زعفران استفاده میکنن تو غذا میریزن پریود نمیشن میخورن هیچیشون نمیشه