2777
2789
عنوان

فوبیای بی بی چک پیدا کردم

63 بازدید | 10 پست

🥲۴ روز از موعدم گذشته اما میترسم بیبی بزنم این ماه قرص استرادیول هم خوردم همه میگن پریودی منظم میکنه چطوری میتونم از این ترس بیام بیرون و بیبی بزنم ؟؟؟؟؟

بنظرم فعلا نزن اگه خدایی نکرده نباشی پریود میشی دیگ باشیم علائم داری

منم عین شما یه هفته عقب زدم ولی دیگ نمیخوام بی بی بزنم

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
بنظرم فعلا نزن اگه خدایی نکرده نباشی پریود میشی دیگ باشیم علائم داریمنم عین شما یه هفته عقب زدم ولی ...

شما علاعمی هم داری ؟

از بس بیبی منفی دیدم دیگ خیلی میترسم شوهرم از من بیشتر میترسه میگه بزار یه ماه که از پریودت گذشت مشخص میشه😅

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

شما علاعمی هم داری ؟از بس بیبی منفی دیدم دیگ خیلی میترسم شوهرم از من بیشتر میترسه میگه بزار یه ماه ک ...

ن فقط سینه هام سفت شده

عین همون پریود 

آفرین منم شوهرم همینه دیگه بخوامم بی بی چک نمیخره‌ برام😄

سبز ماندن در میان این همه ویرانی  ریشه میخواهد ..🌿🌼لایک نکنید لطفااااااااااا با تشکر🙏
ن فقط سینه هام سفت شدهعین همون پریود آفرین منم شوهرم همینه دیگه بخوامم بی بی چک نمیخره‌ برام😄

من خیلی سینه هام سفت شده و نوک سینم دست بزنم خیلی میسوزه خیلییییم اشتهام زیاد شده طوری که جدیدن برنجو با نون میخورم🤣🤣

من خیلی سینه هام سفت شده و نوک سینم دست بزنم خیلی میسوزه خیلییییم اشتهام زیاد شده طوری که جدیدن برنج ...

انشاالله که جفتمون باردار باشیم 

ولی اصلا بهش فکر نکن و درگیرش نباش استرس خودش میتونه باعث تأخیر پریود شه

انشاالله که جفتمون باردار باشیم ولی اصلا بهش فکر نکن و درگیرش نباش استرس خودش میتونه باعث تأخیر پریو ...

ایشالله عزیزم 

اره اما چون این قرصه رو خوردم و نشدم میگم یه احتمال کمی هس باشه 

شما چن ساله اقدامی؟

ایشالله عزیزم اره اما چون این قرصه رو خوردم و نشدم میگم یه احتمال کمی هس باشه شما چن ساله اقدامی؟

اره احتمالش هست

من تقریبا دوساله دیگ

من دیشب تست مثبت بود 🥹 شما هم بزن ایشالله مثبت شد بیا خبرشو بده

عزیزممممم الهی چقد خوشحال شدم برات

انشالله سالم و سلامت بغلش بگیری

منم امروز میگیرم میزنم ببینم چی میشه برام دعا کن🤍

عزیزممممم الهی چقد خوشحال شدم براتانشالله سالم و سلامت بغلش بگیریمنم امروز میگیرم میزنم ببینم چی میش ...

قربونت ایشالله 

حتما عزیزم انشالله که تو هم دلت شاد میشه