2777
2789

سلام خانما من احتیاج دارم ک سی چهل کیلو کم کنم بعد زایمانم اینطوری شدم با کالری شماری اصن سایزم تغییر نمیکنه دو ماهه رژیمم کالری زیگرازگی بستم روزی نهصد تا حساب کرد اصن کم نمیکنم کسی بوده تونسته باشه ت سه چهار ماه بیست و پنج شیش کیلو کم کنه؟ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۹۰۰ تا خیلی کمه چرا نمیری دکتر تغذیه؟

زیاد گشنم نمیشد چون هم دیر بیدار میشم ساعت یازده دوازده ناهار شام میخوردم اوکی بود گشنم نمیشد زیاد دکتر تغذیه برم ت ماه شاید سه چهار کیلو کم بشع انقد طول بکشه میترسم ارادمو از دست بدم

زیاد گشنم نمیشد چون هم دیر بیدار میشم ساعت یازده دوازده ناهار شام میخوردم اوکی بود گشنم نمیشد زیاد د ...

عزیزم ماهی ۴ کیلو‌ هم زیاده برای بعضی از بدن ها ممکنه عضله هاتو از دست بدی

من ۱۰ کیلو اضافه وزن داشتم و‌دکتر گفت فوقش ماهی ۱.۵ کیلو باید کم کنی چون بدنمو انالیز کرد و‌حجم چربی بدنم زیاد بود

عزیزم ماهی ۴ کیلو‌ هم زیاده برای بعضی از بدن ها ممکنه عضله هاتو از دست بدیمن ۱۰ کیلو اضافه وزن داشتم ...

اونجوری که لخاد انقد طول بکشه اصن اراده ندارم همین الانشم میبینم تغییر نکردم خیلی عذاب اور شده😔😢

اونجوری که لخاد انقد طول بکشه اصن اراده ندارم همین الانشم میبینم تغییر نکردم خیلی عذاب اور شده😔😢

من خودم وزنمو کم کردم در مدت زمان طولانی بدون سختی

قند کنار چایی رو حذف کردم با مویز 

شکلات هفته ای دوبار مثلا میخوردم

برنج و نان رو خیلی کم کردم اما گوشت و مرغ و سالاد زیاد میخوردم

خوب لاغر شدم و وزنمم برنگشت

من خودم وزنمو کم کردم در مدت زمان طولانی بدون سختیقند کنار چایی رو حذف کردم با مویز شکلات هفته ای دو ...

شما وزنتون زیاد بالا نبود ارادتون هم قویه ولی من همین الانم دلم سرد شده

شما وزنتون زیاد بالا نبود ارادتون هم قویه ولی من همین الانم دلم سرد شده

اراده منم قوی نبود اما خسته شدم از چاقی

من البته با شیر دادن هم وزن کم کرده بودم قبلش

تو‌شیر ندادی؟ من از وزن ۹۰ کیلو رسیدم به ۵۸ فقط با شیر دادن 

2810