2777
2789
عنوان

برای سی دقیقه خودتو جهنمی کن😈

165 بازدید | 15 پست

آفرین😉

خوندن نماز صبح ۲ دقیقه زمان میبره

نماز ظهر و عصر هم هر کدوم ۴ دقیقه که میشه ۸ دقیقه

مغرب و عشا هم ۸ دقیقه

سه تا وضو باید بگیری هر وضو دو دقیقه میشه ۶ دقیقه

سجاده پهن کردن و چادر پوشیدن هم دو دقیقه که سه بار در روز میشه ۶ دقیقه

سرجمع میشه نیم ساعت🙂💚

حالا روزی چند ساعت میشینی پای فیلمای ابکی تلوزیون که هر کدومو شونصد بار دیدی😐😑

حالا هی نماز نخون هی امروز و فردا کن برای شروعش..

شاید روزی نماز بخونی ها...ولی داری وقتتو هدر میدی.. هرکدوم از این نماز ها باید قضاشون خونده بشه دختر جان دست بجنبون یالا☺️

حالا نخون نخون بازم نخون تا زمانی که دستت از دنیا کوتاه بشه با کلی نماز قضا😒

کی به کیه؟تو خودت نمازتو نخوندی انتظار نداشته باش بچت پسفردا برات بخونه🙄

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار از بیشتر از یه معلمه!معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چقد خب بود تاپیکت😍آفرین به شما

ممنونم عزیزم انشاالله تاثیر گذار باشه☺️

فس_فس_کنان_آمدم هستم🙂برای ظهور امام زمان یک صلوات ختم کن عزیزم🙂❤️اگه درآمد یه ناخن کار از بیشتر از یه معلمه!معنیش این نیست که پول تو درس خوندن نیست!!!!به این معنیه که مردم از ظاهر زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون!!!😊

ینی فقط ایران و چنتا کشور آسیای ک نماز میخونن میرن بهشت ؟! بقیه کشورا کلا جهنم ؟! مگه میشه ؟!!

نه عزیزم انشاالله هیشکی جهنمی نشه من و شما هم نشیم ربطی به بهشت و جهنم نداره نماز غذای روحه تاثیرش در همین دنیا هم انسان به وفور میبینه شما دلت نمیخاد نخون نمیخواد پارازیت باز کنی و بحث بی ربط بکشی وسط تاپیک😐

آفرین بهتتتت😎😎🔥🔥🔥

قربونت گلی🌱💖

ینی فقط ایران و چنتا کشور آسیای ک نماز میخونن میرن بهشت ؟! بقیه کشورا کلا جهنم ؟! مگه میشه ؟!!

فقط خداست که بین بنده هاش قضاوت عادلانه داره ..

بهتره ما هم که از نعمت قرآن و اسلام بهره مندیم به جای بهانه دنبال عمل کردن باشیم✨

بقیه کشورا دینشون اگ اسلام باشه 

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
فقط خداست که بین بنده هاش قضاوت عادلانه داره ..بهتره ما هم که از نعمت قرآن و اسلام بهره مندیم به جای ...

👏

نه عزیزم انشاالله هیشکی جهنمی نشه من و شما هم نشیم ربطی به بهشت و جهنم نداره نماز غذای روحه تاثیرش د ...

عزیزم حرف من از تاپیک بی رط خودت نشات گرفته !! خودت نوستی خودتو جهنمی نکن !! علنا گفتی نخونی میری جهنم .. 

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
عزیزم حرف من از تاپیک بی رط خودت نشات گرفته !! خودت نوستی خودتو جهنمی نکن !! علنا گفتی نخونی میری جه ...

بله و من حرفم با اونی بود که اعتقاد به نماز داره ولی کاهل و تنبله.. از مضنون متن تاپیک هم مشخصه

نه شما که از بیخ و بن قبول نداری

بنظر من افرادی مثل شما که در هر بحثی سعی به آشوب و فلسفه سرایی دارن،خودشون به اندازه کافی به نشخوار فکری و زجر روحی دچارن پس نباید باهاشون وارد بحثی شد چون اگر از ته دلشون هم بفهمن طرف درست میگه نمیتونن قبول کنن و بروی خودشون بیارن و تا اخر دنیا با لجبازی بحث میکنن🙂

حالا من گفتم اونایی که نماز نمیخونن میرن جهنم تو که قبول نداری چرا گُر گرفتی جانم؟هر تاپیکی مخاطب خودشو داره اگه نخالفی وارد نشو خیلی کار سختی نیست😊

بله و من حرفم با اونی بود که اعتقاد به نماز داره ولی کاهل و تنبله.. از مضنون متن تاپیک هم مشخصهنه شم ...

بیخیال .. با حرفات خودتو توصیف کردی !! نشخوار فکری داغونت کرده .. من دیگه حرفی ندارم .. 🖐

با احترام🙏زیر ۱۸ سال نظر ندن ریپ هم نزنن🙏
2810