2777
2789
عنوان

کسی زابلی هست اینجا مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 178 بازدید | 26 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب اونجا ناامن هست ولی آدم داریم تا آدم فرهنگ داریم تا فرهنگ ممکنه پسری زابلی باشع ولی پسر خوبی باشه

گر تو باشی ژلوفن حال مرا خوش نکنی.. چه نیازیست که باشی تو همچین ژلوفن!
2805

ببین کلا زابلی ها چهره بسیار زیبایی دارن و کاملا سنت‌ها و چهره های ایرانی دارن، بسیار باهوش هستن و آرام. بر خلاف اون چیزی که مردم فکر می کنن ، بسیار خانواده دوست هستن و صبور. دست و دلباز هستن و اگر میهمان ایشون بشید از مهمانداریشون متعجب میشید. و محبت بسیار دلنشینی دارن. من ترک زبان هستم و از نام کاربری ام شاید متوجه بشید . بدون هیچ تعصبی نظرم رو گفتم . ۴ سال و نیم اونجا زندگی کردم و دوستان صمیمی زابلی دارم. دخترای بیار زرنگی دارن و اصلا دختراشون رو محدود نمی کنن ، با این وجود به زندگی متاهلی اشون پایبند هستن و اخلاق مدار. خیلی زیاد تحصیلکرده دارن و وطن پرست هستن. اما اگر خواهر شما با عقاید شهرهای بزرگ مثل تهران بزرگ شده و خانواده با فامیل ارتباط سردی داشته، تو طوایف زابل به مشکل می خوره. چون خانواده ها خیلی با هم مراوده دارن. البته نه در حد مزاحمت. چون آدمهای فوق العاده نجیب و با ملاحظه ای هستن.

منن خخوودم بلوچم عزیزم اونا ادمای خوبی هستن بستی به طرفم داره هری موفقه لایک

با نظر ایشون کاملا موافقم. بلوچ ها و زابلی ها دقیقا اخلاقشان همینطوریه. ببین این دوستمون چطوری نظر گذاشته، تا آخرش بخون. بی تکلف ، با نجابت و واقع بین.