2777
2789
عنوان

خواهر شوهرم ممکنه بیاد و… کمککککککککککک

| مشاهده متن کامل بحث + 513 بازدید | 54 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

۳ماه زمان کمی نیست از الان کارای خونه تقسیم‌کنید ی وقتایی حوصله نداشتی بگو‌شوهرت غذا از بیرون بگیرهچ ...

بخدا جاشم من جم میکردم قبلا دیگه بعد ها جم نکردم مادرش جم می‌کرد بچش چیز میشکوند مثلا من باید ناراحت میشدم مادرش ناراحت می‌شد ک چرا میگین این شکونده‌ مثلا از منم دوسال بزرگ‌تره ها

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
سخت‌تر شد که.....تا سه روز پذیرایی کن از روز سوم آشپزی رو بسپر به خودش برو خونه مادری،دوستی،اشنایی،د ...

من اینجا کسیو ندارم ۱۸ساعت فاصله دارم با خانوام‌

وزن اولیه ۹۳😐 هدف اول ۹۰✅🍃 هدف دوم۸۵🍃هدف سوم۸۰🍃هدف چهارم ۷۵🍃هدف پنجم۷۰🍃هدف ششم65🍃هدف اصلی۶۰😍
2805
بخدا جاشم من جم میکردم قبلا دیگه بعد ها جم نکردم مادرش جم می‌کرد بچش چیز میشکوند مثلا من باید ناراحت ...

وسایل اضافت جمع کن بذار انباری 

دکوری مخصوصا چون بچه کوچیک که نمیفهمه🙂ماهم بچه داریم میدونم چی میگی خودمم بر میدارم

خوراکی برا خودت بگیر تو اتاقت جاساز کن حسابی 

چون اینهمه مهمونداری ممکنه فشارت بیوفته اخرشبی وقتی

انگار اهل کار کردنم نیست!

ولی خودت بهش کار بدع مثلا همین فلانی دستت دردنکنه پتوهارو جمع کن فلانی غذا با شما امروز 

همینجوری...

اخه۹۰شبانه روز بخوای چندتا مهمون نگهداری کنی ک حتی پتو خودشم جمع نکنه خیلی اذیت میشی 

مهمون یه روز...۲ روز...۳ ماه اخه؟🥲اون دیگه مهمون نیست قطعا صاحبخونه حساب میشه. دنبال یه جای دیگه بر ...

استرس اینو دارم ب اندامم گیر میده😭

وسایل اضافت جمع کن بذار انباری دکوری مخصوصا چون بچه کوچیک که نمیفهمه🙂ماهم بچه داریم میدونم چی میگی ...

کار بدی بهش ۲ساعت طول میکشه انجام بده مسئولیت نمیفهمه چیه

به شوهرت غر نزن سعی کن ازش کمک بگیری مسئولیت بندازی گردنش مثلا غذا از بیرون بگیره یا شبا خسته شدی بگو کمرم گرفته یکم ماساژ میدی ک متوجه شه کارت راحت نیست و شما دشمن نیستی ک🥲

یا همون غذای ساده هم بذار گاهی شده تخم مرغ و سیب زمینی 

۹۰روز اخه مهمونی😑

اره اخه اخلاقشم سگیه دوروعه. همش بهم میگه خیلی چاقی اصلا خم نشو چیز برداریرانت خیلی بزرگه. این فلان ...

این میخواد بیاد که جلو شوهرش خم نشی

خب نیاد یا خونه بگیرا یه جایی دیگه

اگه چیزی ناراحتت کرد بگو تا دوباره بگم.
خیلی بی ملاحظن ااخه تو ۲۱ سالته خیلی بچه ای خودت

کاش وزنم نرمال بود بقیشو جوابشو میدادم این چون ضعفه برام ناراحت میشم

به شوهرت غر نزن سعی کن ازش کمک بگیری مسئولیت بندازی گردنش مثلا غذا از بیرون بگیره یا شبا خسته شدی بگ ...

اون صب میره شب میاد منم بیکار نمیشم که کیکم درست میکنم برا فروش بخدا ی ذره فهم ندارن

این میخواد بیاد که جلو شوهرش خم نشیخب نیاد یا خونه بگیرا یه جایی دیگه

دفعه قبل خونه مادرشوهرم گف دیگه خم نشو همه چیت بیرونه داری میترکی‌

اون صب میره شب میاد منم بیکار نمیشم که کیکم درست میکنم برا فروش بخدا ی ذره فهم ندارن

خدا کمکت کنه🥲مراقب خودت باش اصلا خسته شدی برو سرم بزن 

تقویتی بزن 

خودشون که شعور ندارن😑اول زندگی همه اینجورین بقیه خیلی میرن خونشون میمونن 

خدا کمکت کنه🥲مراقب خودت باش اصلا خسته شدی برو سرم بزن تقویتی بزن خودشون که شعور ندارن😑اول زندگی هم ...

۶ساله ازدواج کردم والا اولشم نیست🤦‍♀️😂

2810