2777
2789
عنوان

تشکیل نشدن جنین و کیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 204 بازدید | 43 پست
عزیزم خیلی زود رفتی مبارکت باشه بیبی چکت مثبتهالان تو احتمالا توی ۴ هفته و چند روز باشیدو هفته دیگه ...

مرسی قربونت برم . من ی دونه پسر هم دارم که توی ۵ ساله .اما زیاد سر در نمیارم .مگه زمانی ک بی بی چک مثبت میشه کیسه تشکیل نشده

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

به نظرم الان باید آزمایش خون می‌دادی برا سونو زود بوده

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
مرسی قربونت برم . من ی دونه پسر هم دارم که توی ۵ ساله .اما زیاد سر در نمیارم .مگه زمانی ک بی بی چک م ...

خدا برات حفظش کنه

نه عزیزم تازه هورمون بارداری تو بدنت زیاد شده فقط

بیبی چک هم با اون هورمون مثبت میشه

2805
اها یعنی جا داره فعلا نرم دیگه. چون دکتر گفت ی هفته دیگه بیا

نه فعلا نرو  تا ۸ هفته برو برا قلب و جنین انشالله اصلا زوده نرو خواهرم ۵ و ۶ هفته بردمش تازه ۵ هفته میگفت چیزی نیس ۶ هفته کیسه اینارو دید گفت ۸ هفته بیا

.
سه روز گذشته که چیزی نشون نمیده سونو خیلی زود رفتی

اها خود دکتره وقتی گفتمش ۳ روز گذشته خندید گفت دختر عجلت چی بود ی هفته دیگه بیا 

اما خودم ی کمی استرس داشتم از اینکه خبری از کیسه و جنین نبود شکم هم افتاد ب بیبی چک اما درجاقرمز پررنگ شدن هر ستاشون

2810