2777
2789
عنوان

کممکککککک

50 بازدید | 14 پست

سلام دوستان وقت بخیر دوستان راهنمایم کنین به شدت نیاز دارم 

دوستان من دهم تجربیم کلاس تقویتی نمیرم ولی خب خیلی میخونم ولی بازم کافی نیست ریاضی فیزیک و... امتحان دادیم خب همشونو ریدم درحالی که نمونه سوال و کتاب رو حل کرده بودم حتی برای ریاضی 4 ویدیو آموزشی دیدم ولی باز نتونستم. کم میگیرم نمیشه اصلا نمیشهههههه 

چرااا آخه مگه خوندن چه شکلیه که من نمیتونم؟چیکار کنم؟ 

آبان تموم شد یه نمره درست حسابی ندارم میخام آذر ماه جبران کنم حداقل نمره مستمرم یکم بالا باشه و هم میخام به نوبت اول آماده بشم بنظرتون چگونه برنامه ریزی کنم تا نوبت اول معدل بالا باشه نمیخام کم بشه درضمن مشاور بگیرم یا ن بهترین مشاوری که میشناسین کیه آیدیشو بدین؟😭😭😭

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وای چرا انقدر خودتو اذیت میکنی یهو از درس زده میشی ها

منم دهمم 

معیار من فقد نمره قبولیه الانم نصف پودمان هارو با تقلب قبول شدم نصف دیگرم افتادم مهمم نیس برام

خودم میدونم من خیلی بی انگیزه و بی هدفم و اصلا خوب نیست اما دیگه ب نظرم این ک همش سرت تو کتاب درس باشه و از زندگیت لذت نبری هم خوب نیست

در حد ی چیز عادی معمول بخون نه خیلی خودتو اذیت کن نه خیلی بیخیال باش

یعنی نیام تجربی؟😐😭

نه بیااااا اگه علاقه داری بیا 

اما باید قبل اومدن قید همچیو بزنی( گردش عشق و عاشقی مهمونی و....) فقط و فقط اولویت درست باشه و قبول کنی تو هر شرایطی باید درس بخونی هنگام بی حوصلگی هنگام دعوا و مشکلات و...  

با نهم خیلی فرق داره خیلیییی اما خیلی خوبه حس خوبایی هم داره🥺🫠

نه بیااااا اگه علاقه داری بیا اما باید قبل اومدن قید همچیو بزنی( گردش عشق و عاشقی مهمونی و....) فقط ...

علاقه دارم اما میترسم قبول نشم🤦🏻‍♀️

یعنی یه جورایی نمیتونم تو بی حوصلگی و سرو صدا تمرکز کنم

و ان لیس للانسان الا ما سعی⚘🌱 میشه برای سلامتی مامانم یه صلوات مهمونم کنی:)
علاقه دارم اما میترسم قبول نشم🤦🏻‍♀️یعنی یه جورایی نمیتونم تو بی حوصلگی و سرو صدا تمرکز کنم

پایه چندی؟

قبول میشی نگران نباش 

منم گاهی موقعه نمیتونم تمرکز کنم حوصلم سر میره اما باید تلاش کنیم چاره نیست 

با یه موسیقی و قهوه حالم جا میفته‌ و یه جای خلوت پیدا میکنم برا درس 🥲

پایه چندی؟قبول میشی نگران نباش منم گاهی موقعه نمیتونم تمرکز کنم حوصلم سر میره اما باید تلاش کنیم چار ...

سخته؟😐😂

میخای آسون باشه؟؟؟ عزیزم تجربیع دبیرستانه اول راهه انتظارت چیهههه😂🤦🏻‍♀️

😭😭😂

2810