2777
2789

بچم یسالشه همش یبوسته هرکارهم میکنم دوسه روز خوب میشه دوباره یبوست میشه

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

پسر من هم از یکسالگی شروع شد ..تمام ازمایشا و قرص و شربت امتحان کردم...تا بردم پیش دکتر سیدعلی جعفری متخصص گوارش و رییس بیمارستان اکبر..

واسه پسرم شربت پارافین داد...

ببین روغن زیون یا هرچی ک بدی جذب بدن میشه ولی شربت پارافین ک از دهن بخوره از مقعد دفع میشه ..و فقط مدفوع نرم میکنه...

دکتر میگفت بعضی بچه ها روده هاشون خشکه ..باید با این شربت روده هاشو چرب کنیم تا بتونن دفع کنن...

من 4تا شربت ب پسرم دادم...و الان ک 6سالشه کاملا خوب خوبه و یبوست نشده تا حالا

تینامممم.تعلیق شدم ب مدت یک ماه ..بخاطر تایپک جنگ و طبس..
پسر من هم از یکسالگی شروع شد ..تمام ازمایشا و قرص و شربت امتحان کردم...تا بردم پیش دکتر سیدعلی جعفری ...

هرروز چندبار وچقد میدادی

هرروز چندبار وچقد میدادی

ببین باید از 2سیسی شروع کنی...اگه بهتر نشد بعد دوروز بهش 5سیسی بده ..اگه خوب نشد 6سیسی ...

بببین این شربت هیچ ضرری نداره ..فقط مدفوع چرب میکنه تمام

منظورم جیش دو بود..وقتی ک جیش داره سریع میبریش یا خودش نگه میداره و پاهاش سفت میکنه؟

آها

جیش نمیبرمش پوشک میکنم  یه روز پی پی نکنه فردا ش همش زور میده بیقراری میکنه

آهاجیش نمیبرمش پوشک میکنم یه روز پی پی نکنه فردا ش همش زور میده بیقراری میکنه

وقتی پوشک میکنی سعی کن ب حالت دستشویی بگیری تا کامل تخلیه بشه...حتما این شربت از داروخانه بخر بهش بده

ببین باید از 2سیسی شروع کنی...اگه بهتر نشد بعد دوروز بهش 5سیسی بده ..اگه خوب نشد 6سیسی ...بببین این ...

ممنون عزیزم خداکنه دختر منم باهمین خوب بشه انقد زور میزنه گریه میکنه کبود میشه 

ازعطاری بخرم یا داروخانه؟

وقتی پوشک میکنی سعی کن ب حالت دستشویی بگیری تا کامل تخلیه بشه...حتما این شربت از داروخانه بخر بهش بد ...

ممنون باشه حتما میدم

2810