2777
2789
عنوان

فقط اونایی که منطقی هستید بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 139 بازدید | 32 پست
آخه نمیشه که در خونه رو روشون قفل کنه کدوم ادمی مادرشو میزاره پشت در ؟

آخه اونا اصن رو نمیدن بهمون 

باورت میشه چند وقت پیشا بعد قرنی بعد اینکه از بیرون رسوندیمشون در خونشون رفتیم خونشون ، یه چایی خوردیم 

خالم گفت شام میمونید؟ 

قبل اینکه پا جواب بدیم مادربزرگم از اونور گفت ، نهههههه، الان نه ، ما آمادگی نداریم 😐😑 

درصورتی که همش به مامانم میگه بریم خونه شما برام فلان غذا رو درست کن

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اینا خانواده ماهم خراب کردن اخه میدونی چند وقته ما خانوادگی باهم نرفتیم بیرون

خب در این مورد با مادرت حرف بزن . البته انتقاد نکن که چرا اونا این طورین و تو میری . بگو منم دلم میخاد یه وقتایی خانوادگی بیریم بیرون . اگه در مقابل اونا جبهه بگیری مادرت شاید قبول نکنه ولی اگه این طوری بگی به احتمال زیاد قبول میکنه

2805
خب در این مورد با مادرت حرف بزن . البته انتقاد نکن که چرا اونا این طورین و تو میری . بگو منم دلم میخ ...

باورت میشه حتی چند بار برنامه هایی که با دوستای خانوادگیمون چیده بودیم رو کنسل کرد فقط بخاطر اونا

باورت میشه حتی چند بار برنامه هایی که با دوستای خانوادگیمون چیده بودیم رو کنسل کرد فقط بخاطر اونا

مادرت داره زیاده روی میکنه شاید دلیل خودشو داره . درسته حق با شماست وای واقعا گاهی وقتا نمیشه کاری کرد و باید تحمل کرد

بابات مخالفت نمیکنه با رفت و آمدهای مامانت 

معمولا مامان ها  هیچی رو به بچه ها و کانون خانواده شون ترجیح نمیدن

بابات مخالفت نمیکنه با رفت و آمدهای مامانت معمولا مامان ها هیچی رو به بچه ها و کانون خانواده شون تر ...

چرا اتفاقا ، اونم گاهی عصبی میشه غر میزنه ولی در نهایت نمیتونه از پسش بر بیاد

الان ینی من هیچ کاری نکنم و فقط همراهشون نکنم

نظر پدرت چیه؟ تو خانواده فقط شما هستی یا خواهر و برادر هم داری؟ اگه میخواهید کاری کنید باید هماهنگ باشید . اگه شما تنها هستی . بله دیگه می تونی نری اگه خوست نمیاد

نظر پدرت چیه؟ تو خانواده فقط شما هستی یا خواهر و برادر هم داری؟ اگه میخواهید کاری کنید باید هماهنگ ب ...

پدرم گاهی عر میزنه و عصبی میشه ولی در نهایت نمیتونه از پس مامانم بر بیاد 

پدرم گاهی عر میزنه و عصبی میشه ولی در نهایت نمیتونه از پس مامانم بر بیاد

مامانت خودش باید تصمیم بگیره و به خانواده اش هم احترام بزاره وقتی نمیخواد کاری نمیشه کرد 

مشاورها هم میگن تا کسی خودش نخاد نمیشه تغییرش داد. 

2810