2777
2789

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

زبانم ضعیفه خیلی استرس دارم قراره خیلی اذیت بشم تو پزشکی سرش؟

تعیین سطح میدی ورودیای امسالمون دادن ورودیای بهمنمونم همون زمان میدن ی فایل اماده میکنن میزارن تو کانال همونو بخونی میشه کاری کرد نگران نباش

از ویدیو ها تلگرام کمک بگیر ولی خواهش میکنم جزوتو همون روز برگشی خونه مرتب کن و بخونش هرچی ازت وقت گ ...

استاده بعد ۱ونیم ماه بزور اسلاید تدریسش داد و گفت جزوه نمیدم

ماهم سختمون بود ویس بنویسیم دست به دامن جزوه بقیه رشته ها شدیم💔

سعی میکنم انسان شادتری باشم🐝
2805
ببخشید میشه به این سوالاتم جواب بدین : کلاست دهم و یازدهم و دوازدهم رو در چه نوع مدارسی تحصیل کردین ...

سمپاد خیلی روزا نمیرفتم مدرسه سال دوازدهم دوازدهم تاملند استفاده کردم البته زیست خادم نژاد و حنیف و فرزام شیمی بابایی فیزیک حاتم خانی یحیوی ریاضی معین ملاک پور خوبن دهم یازدهم باینکه جدی از عید شروع کردم اما کلاسای حضوری میرفتم

موفق باشی خانم دکتر راسته میگن پزشکی و پرستاری تا چند سال دیگه اشباع میشه؟میشه با دلیل بگی جوابت رو ...

قطعا خیر بیرون وایسادن طبق اخبار میگن با این ورودیا فلان بهمان.... ولی ما تویک رشته هایی رزیدنت نداریم وضعیت اینتر داغون کمبود پرستار هر پرستار چند شیفت وایمیسته با این شرایط امکان نداره اشباع شه

چرا نمیتونم ساعت مطالعمو بالا ببرم؟سر نیم ساعت خسته میشم میره تا پارت بعدی

اولاش واقعا عادیه اما بعد ی مدت ی قسمت از زندگیت میشه طوری که من یکبار واقعا حالم بد بود مادرم گفت هرکاری میکنی بکن اصلا حق درسخوندن نداری من نشستم فیلم دیدن سر هفته خسته بودم میخواسام بخونم اما در رابطه با روش هر 25دقیقه مطالعه 5دقیقه استراحت کنید مطالعه رو با چالش انجام بدین از خودتون بپرسید از هایلات استفاده کنید البته نه در حد اینکه گیجتون کنه ی کش ببندین دستتون تمرکزتون رفت با کش به دستتون ضربه بزنید

اگه خودت ازدواج کنی و بچه بیاری با تجربه ای که داری چه کلاس هایی میذاری منظورم همون ابتدایی تا دبیرس ...

فکر نمیکنم روزی برسه به ازدواج فکر کنم اما مسیر راه فشار نمیارم روش مثلا از کلاس اول برو زبان من خودم قبل اینکه برم مدرسه میرفتم زبان اما اگر خود طرف مشتاق بود تا کلاس 4 مدرسه معمولی 5و6 غیر انتفاعی+کلاس حضوری (ابتدایی اجازه انلاین نمیدم بچه تو ابتدایی بیشتر از هرچیزی به رقابت نیاز داره اتلاین ان جو رقابتی رو نمیسازه+قلمچی خودمم کلاس 6و 9 و10 و11و12 ازمون میدادم چون میدونم ممکنه سمپاد قبول نشه رو نمونه ام فکوس میکردم)از هون 7 میگفتم عمیق بخون ی چیزایی پایه ایه مثل اتحاد و ارایه و دستور فارسی قواعد عربی مجبورش میکردم تحلیل کنه و دهم به بعدم هرسال درس همون سالو بخونه تلنبار نکنه

نه مثلا منظورمه موقع خوندن یه درس حفظ مثل زیست چه مراحلی رو طی میکردی

تو تاپیک قبل گفتم

زیست

اول کتاب رو بخونید روزنامه وار که بدونید چی ازنون میخواد کلاس میرید قبل سر کلاس ی دور جزوه رو بخونید بعد برید سر کلاس انوقت کلاس براتون مفید میشه بعد اتمام کلاس همون درسو بخونید تا اخر شب هرطور شده برا حل تستاش اول سعی کنید خودتون حل کنید حل نشد جزوه رو باز کنید رو ان دنبال پاسخ باشین پیدا کردین که هیچ نکردین پاسخنامه این کار باعث تسلط بالا روی متن کتاب و جزوس که هم برای نهایی خوبه هم کنکور بعد سعی کنید تست زماندار بزنید حتما از الان روش کار کنیدماه های منتهی به کنکور عادت داشته باشید تو تایم پاسخ بدید ازمون بعدش تحلیل کنید و قبل ازمون بعد تحلیل قبل چک کنید ایراد خیلی از سوالات ما دقت نکردن به قید سوال اما مروز تحلیل باعث میشه دقتتون بالا بره  به علاوه ی دور پاسخنامه رو چک بود ممکنه نکته ی خوبی توش باشه

2810