2777
2789
عنوان

خستم از مادر همسرم واقعا

| مشاهده متن کامل بحث + 1638 بازدید | 81 پست
حرفاتون درستهمن چندبار به همسرم گفتم بیا گردنبند بخریم و اینا، انقد از کارای مادرش دل‌چرکین بود که گ ...

بازم به نظرم باهاش صحبت کن، کادوی عروسی واقعا کینه بردار نیست چون یه فرد جدید وارد خانواده میشه و اولین تصوری که از شما تو ذهنش میمونه همین کادوئه! دقیقا تجربه ای که خودت از خانواده شوهرت داری   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

بازم به نظرم باهاش صحبت کن، کادوی عروسی واقعا کینه بردار نیست چون یه فرد جدید وارد خانواده میشه و او ...

باز باهاش صحبت میکنم
همسرم انقد ازشون فاصله داره که میگه برام مهم نیست چی فکر کنن. شخصیت من به این طلایی که میدم نیست
به شدت‌ آزرده و دل‌چرکینه از مادرش. ولی حق گفتی. اینم بگم قبلا یه زنجیر کوچیک به خواهرش دادیم شوهره هم میدونه

2805
اینم خیلی ادم عجیبیه. دائم هم ادای سادگی درمیارهاز زبونش نمیفته من زن روستاییم زن روستاییم

بیخیال ولی از شوهر شانس آوردی🤣😁

درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود 
رفتار مادرشوهرتون که قابل توجیه نیست، اما کادوی خوب شما شخصیت خودتون و ارزشی که برای خواهر همسرتون ق ...

خواهرشوهرش جلو شوهرش آبرو داره؟  ولی استارتر جلو خانواده اش آبرو نداشته؟  بعد آبرو داری شون که نباید با کادوهای خانواده عروس بدارند!  

اتفاقا بزار بفهمند که اون زرنگ بازی هایی که درمیارن عاقبتش می شه همین ! 

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟

بنظرم شما با مادرشوهرت کاری نداشته باش، این ک ایشون اینجوری رفتار کرده شما بخوای برای دخترش جبران کنی کار خوبی نیست، اگه خواهرش اهل جبران هست و قدر میدونه حسابشو از مامانش جدا کن

ازین سکه گرمیامیدونم کمه برای عقد خواهر. ولی اونام برای هیچکدوم از مراسمای ما هیچی نیاوردنو دائم طلب ...

عزیزم شمادبگیر اون نفهم بوده آخرشم هرچی داره مال شماس دیگه اگه خدارو شکر وضعتون خوبه این کارو کن 

همون دو گرمی ۱۰ تومنهبهشون میدیم

به نظرم ده میلیون هم از این مادرشوهر خسیس زیاده!   خیلی آبروی دخترش براش مهمه یکی از سکه های خودش بده بگه اینو کادو بزارید به جای اینه که از کادوی خاله ات مایه بزاره

خدایا خودت به این خوبی ، بنده هات به کی رفتند؟
عزیزم شمادبگیر اون نفهم بوده آخرشم هرچی داره مال شماس دیگه اگه خدارو شکر وضعتون خوبه این کارو کن

از رفتاراش حدس نمیزنم چیزی مال ما باشه. همین الان که میگه رسم کادو نداریم رفته ۵ تومن داده به مسجد محل برای نذری فاطمیه، بعد خواهرشوهرم جلوی شوهرش دستش خالی

به نظرم ده میلیون هم از این مادرشوهر خسیس زیاده! خیلی آبروی دخترش براش مهمه یکی از سکه های خودش بد ...

اصلا خیلی عصبانی شدم اسم کادوی‌خالمو آورد

من خودم یادم نبود خاله چی آورده امروز یادم اومد

2810