2777
2789
قربونت بشم 🥲🦋🐋اره قشنگم اما کار ایشون هم پسندیده نبوده کلا وسط صخبت کسی که الان گوش شنوا پیدا کرد ...

مرسییییییی💕💕💕

الان خیلی بهترمممم لطف داریددد🥲🩷

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مرسییییییی💕💕💕الان خیلی بهترمممم لطف داریددد🥲🩷

عزیزمی خوشگلم 🥲💕 خداروشکر که خوبی 

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

زنگ زدی1480

نه ۱۲۳

همسر رسمی چو سونگ یون متاهل و متعهد変わりゆく状況の中, I never change, I just follow me信じるまま 気まま 進めばいい道の先さらに高く届くように火を独りで燃やし続け 高める闘志 Yeah枯れた木に再び芽を出す, leaves落ちたとしても変えられない, my dream影なんて後ろにいるだけの thing目の前暗くても「前」より明るい my street

2805
نه ۱۲۳

نزن ماحضوری رفتیم زندگیمو داغون کردن مشاوره فقط میتونه راهکاربده جلوشوهرم بااینکه من ثابت کردم بهش گفت خانومت مشکل داره ولی بامدرک ثابت کردم شوهرم جکار کرده میگفت خب مرد دیگ همه مردا خیانت میکنن

نزن ماحضوری رفتیم زندگیمو داغون کردن مشاوره فقط میتونه راهکاربده جلوشوهرم بااینکه من ثابت کردم بهش گ ...

عزیزمممممممم🥲

احمقن

دیگه به هیچ کس اطمینان ندارم

متوجه شدم حرف زدن فقط حالمو بد میکنه 

اونا که نمیتونن حافظمو پاک کنن

نزن ماحضوری رفتیم زندگیمو داغون کردن مشاوره فقط میتونه راهکاربده جلوشوهرم بااینکه من ثابت کردم بهش گ ...

عزیزم چون اون مشاور مشاور خوبی نبوده دلیل بر بد بودن بقیه هم نیست 

اون کسی که شما رفتی پیشش مداقع حقوق اقایون بوده حتما 😂😂😂💔

🌥️من یه مشاورم،تو نی نی سایت بی هیچ چشم داشتی بهتون کمک میکنم🌿درس میخونم🍃طلبگی بازی با روح و روان نیست،فقط کمک میکنه تا دقیق تر و با دید بهتری دین اسلام رو بشناسی ✨📚 قوی بودن برای من شعار نیست چون من تو سختی های زیادی به اینجا رسیدم. به جایی که عزت نفس و اعتماد به نفس خودمو تقویت کردم و انگیزه خودمو برای ادامه زیاد کردم :) وصبـربایدکرد🪂عضو ستاد بتمنان خاموش 🐋🤌🏼

عزیزم چون اون مشاور مشاور خوبی نبوده دلیل بر بد بودن بقیه هم نیست اون کسی که شما رفتی پیشش مداقع حقو ...

نمیگم همه بدن ولی اینجایی ک من رفتم چندنفردیگ شاکی داشتن  اگرفقط من بودم مقصرمن بودم

زندگی منوداغونترکردن شوارم بقددیوقیح شده

🥲🥲ایشالا همه چیز درست شه🩷🩷

نمیگم همه بدن ولی اینجایی ک من رفتم چندنفردیگ شاکی داشتن اگرفقط من بودم مقصرمن بودم

درسته 

واقعا از خیلی از مشاورا شکایت میشه بخاطر کا نابلدی 🤦🏼‍♀️