2777
2789
اوکی من دروغ گفتم ببخشید زمان قدیم همه سن کم ازدواج می‌کردن

همه نه

ضمن اینکه همون ۵۰ سال قبل هم ازدواج سن کم ثبت نمی‌شده برای همین حتی فرض محال هم بچه ای ازدواج میکرد درحد رسم و نشون میموند و عروسی نمیکرد چه برسه به بچه دار شدن

کارتون بد بود جلو نشستن تو فرهنگ ما احترام محسوب میشه برای همینم تو مراسمی جایی به کسی که پشت سر هست میگیم ببخشید پشتم به شماست

با این که شکسته بالم ولی هنوز هم بلند پروازم
افه نیومدم میگم یه تشکر میکرد حداقل

بابا قفل کن تاپیکو همینا مادرشوهر جلو بشینه گریه میکنن😂

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ای خداااهمینو دارم میگماول که لزوما چون سن طرف بیشتره طرف عاقل تر نیستهمون‌طوری که ۲۰ سالگی انیشتن ا ...

حرفت درسته ولی این حرفو برای یه بزرگ بی عقل می گن که کار اشتباهی ازش سر میزنه، اینو میگن که آره ممکنه طرف سنش کم باشه ولی از یه پیر عاقل تر باشه ولی این بحث ما ،بحث حترامه ما چه توی فرهنگ ما یا حتی خارجم تو لحنی که با یه بچه کوچیک داری هیچ وقت باکسی که دو سه برابر سنت نداری  اینا آداب اجتماعیه ربطی به این موضوعات ندار

میشه هرکی این متنو خوند یه صلوات هدیه بده بهم ممنونم عشقا🥲❤️
متوجه نمیشم واقعا ماشین پسرش بوده چرا باید ازت تشکر کنه؟وظیفت بوده بری عقب پشتت به بزرگتر نباشه واقع ...

اونوقت این وظیفه رو کی تعیین کرده؟؟

باهاش کار دارم ی چند دقیقه‌ای میخوام با اون عزیزی که اینو وظیفه رو تعیین کرده صحبت کنم یکم وقتشو بگیرم

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

2805
افه نیومدم میگم یه تشکر میکرد حداقل

باشە بهمون بگو دقیقا بایت چی تشکر کنە؟؟مگە ماشین توعە؟؟انگار ماشینتە و مفتکی تقریمش کردی

دوستای قشنگم کاربری از تاریخ ۲۱شهریور دست دو نفرە،لطفا اگە تاپیکا تناقض داشت،فکر نکنید دروغی در کارە🍀قلب منین❤️

😐من از خواهرم یک سال بزرگترم فقط .

من بچه ندارم نور ولی‌خواهرم داره .

به احترام یک سال بزرگتری همیشه حتی‌جلو هم نشسته باشه بجز تو ماشین شوهر خودش ، هر جا باشیم پا میشه میره عقب و من میرم جلو .

عذر میخام اما پررویی از شماست نه مادر بزرگ .

مادربزرگتونه ها . شما بگو اصلا مادر بزرگت نوزده سالشه شما هیجده .

اصلا ن همسنید 😂 

مادربزرگه ها 

فقط 5 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
تو رو جدتون لایکم نکنین😣
حرفت درسته ولی این حرفو برای یه بزرگ بی عقل می گن که کار اشتباهی ازش سر میزنه، اینو میگن که آره ممکن ...

درنهایت فرهنگ ما اشتباهه

فرهنگ شما با فرهنگ من فرق داره

من احترامو نسبت به احترامی که میبینم میزارم

هرچند رو صندلی جلو یا عقب نشستن ماشین نشان دهنده‌ی بی احترامی یا احترام گزاشتن نیست

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉