من اول برای همین میزان تو. بشاق که درست کردم
اول یه نصف هویج رنده درشت کردم با سبزی سوپی بعد آب جوش داخلش ریختم و یک قاشق و نیم عدس یک قاشق و نیم برنج خام ریختم همراه با ذرت گذاشتم رو گاز پختن بهش رشته سوپی اضافه کردم جو دو سر پرک یک قاشق و نصفی همراه با سبزی تازه ریختم و جدا یه پیاز کوچولو تفت دادم سبک که شد بهش رب اضافی کردم و بعد زرد چوبه فلفل و نمک زدم یکم هم بخاطر خواهر کوچولوم مرغ ریختم که تاثیری رو طعمش نداشت آبشو زیاد نریختم که پیر پخته بشه ولی واقعاً طعم عالی داره برای لاعاب دار شدنش هم یک قاشق چایی خوری آرد با آب سرد قاطی کردم ریختم بی نظیر میشه طعمش