2777
2789
عنوان

به این خواستگار چه جوابی میدین

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 100 پست
یه بار به مامانم میگفتم مرد باید خوشگل باشه گف مرد خوشگل باشه تنبونش دوتا میشه😂😂

نه بابا زشت هم همین طوریه به قیافه ربطی نداره خیلی 

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

داشتم همچین موردی رو 

قبول کردم اومد یه جلسه باهم حرف زدیم

بعدش که رفتن ، اصلاً نتونستم با خودم کنار بیام، رفتم تو پیجش و عکساش رو نگاه کردم 

درسته قیافه مهم نیست ، ولی خب بنظرم باید جوری باشه که بتونی یه عمر کنارش باشی, و از نظر من اونجوری نبود و ردش کردم

باید چهره هم به دل بشینه

یه جاهایی سکوت بهترین جوابِ ولی ای کاش میشد فریاد زد.....
2805

نمیدونم اما من همیشه از مردای زشت خوشم میاد😶😶😐

ولی چون بحث یه عمر زندگیه به نظرم بهتره از لحاظ اخلاقی مقایسه کنی و اگه اخلاقای خوبش به بدی هاش چربید قبول کنی ❤️❤️

از طایفه نوریم، ما تیره نمیمانیم.  آواز غم دل را با قهقهه میخوانیم.      اگر هزاران بار دیگر به دنیا بییام ،هزاران بار دیگر و با هزاران زخم از پا در آیم ، و هزاران حق انتخاب داشته باشم ،اگر از من بپرسند عشق یعنی چه هزاران بار فریاد خواهم کشید وطن.     به قول عزیز قلبم انسان بدون آزادی هیچی نیس❤❤
2810