2777
2789
عنوان

ولی واقعا تو دوران پریود زیاد حموم نرید

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 58 پست
میگین اگ بریم دستشویی نشورید عفونت میگیریمباید بگم که خارجیا اصن نمیشورن همون با دستمال خوش میکنن ول ...

خارجیا فرهنگشون اینجوریه که هر روز دوش میگیرن 

برای همین چیزیشون نمیشه

با فنجانی چای هم میتوان مست شد! اگر اویی که باید باشد، باشد💜
من بدون مفنامیک نمیتونم عادت کردم کلا ولی پریودم با حالت عادی هیچ فرقی نمیکنه دقیقا ۱ ساله که پریود ...

مفناتیک نخور ، حداقل استامینوفن که ضعیف تره بخور

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
بابا مگه ندیدی این خالجکیا کو.نشونو نمیشورن از ما هم سالم ترن متاسفانه 😂😂😂

عزبزم اونا هرروز دوش میگیرن و خیلیاشونم موقع دستشویی هم میشورن خودشونو

اگر نه حموم بری نه با آب خالی بشوری ک کپک میزنی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
والا اینکه میگن حموم نرید بخاطر دل درده چون بعضی ها روز اول میرن حموم دل دردشون بدتر میشهاصلا ربطی ب ...

من خودم روز چهارم دیگه حموم میرم ۴۰ دقیقه میشه ولی اصلا زیاد زیر اب نمیمونم 

چون نمیتونم تحمل کنم کثیف بیام بیرون  چون بدن بشدت گرم میشه موقع پریودی بشدت موهامم چرب و عرق اصلا نمیتونم تو ده دقیقه خودمو بشورم 

بعد به همینا بگی بو میدی میگن نه ما بوی گل میدیم🤣مگه با دستمال خشک کرد حتی فکرشم اذیتم کرددد

من خودم رو بهداشت حساسم گلم ، روزای عادی هر روز حمومم .

ولی بحث سلامتی وسط میاد از همه چی مهم تره ، صرفا تجربه من بود ، شما رو نمیدونم

مریم میرزاخانی ریاضی‌دان ایرانی و استاد دانشگاه استنفورد بود. میرزاخانی در سال ۲۰۱۴ به دلیل کنشگری در زمینه «دینامیک و هندسه سطوح ریمانی و فضاهای پیمانه‌ای آن‌ها» برنده مدال فیلدز شد که بالاترین جایزه در ریاضیات است. وی تنها زن و اولین ایرانی برندهٔ مدال فیلدز است. میدونستی وقتی لبخند میزنی نمیتونی نفس بکشی؟؟ دروغ گفتم فقط میخواستم لبخند بزنی:) اون چیزی که از علم و ثروت بهتره فرآموشیه:) هیچ پایانی،به راستی پایان نیست در هر سرانجام مفهوم یک آغاز نهفته است. میدونستی پروانه ها نمیتونن بالهاشونو ببینن؟ و اصلا خبر ندارن که چقدر قشنگن. شاید تو هم یه پروانه‌ای، یه انسان فوق‌العاده، فقط خودت نمیتونی ببینیش
بعد به همینا بگی بو میدی میگن نه ما بوی گل میدیم🤣مگه با دستمال خشک کرد حتی فکرشم اذیتم کرددد

دقیقا

خون بوی زحم داره دیگه ...اگر نشوری بو میگیری خب

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
من خودم روز چهارم دیگه حموم میرم ۴۰ دقیقه میشه ولی اصلا زیاد زیر اب نمیمونم چون نمیتونم تحمل کنم کثی ...

منم روز سوم یا چهارم میرم 

قبلش اصلا نمیتونم 

ولی خب وقتی از حجوم میام قشنگ انگار یه آدم دیگه ام 

خیلی حال میده 

۲۳ سالمه از وقتی یادم میاد هم تو دستشویی تمیز خودمو شستم هم اینکه هر روز یا یه روز درمیون دوش گرفتم ...

فقط پایین یا لباس زیر بالایی رو هم نمیپوشی؟ هیچی معلوم نمیشه یعنی؟ من نپوشم خیلی چیزا معلوم میشه 😅

هرگز از حال احدی خدای مرا خطا و فراموشی نیست.(طه،۵۲) اللهم عجل لولیک الفرج 🌷
فقط پایین یا لباس زیر بالایی رو هم نمیپوشی؟ هیچی معلوم نمیشه یعنی؟ من نپوشم خیلی چیزا معلوم میشه 😅

فقط پایین منظورشونه .

درست میگن باعث قارچ میشه

وای من وقتی شاغل بودم یکی از همکارا پری بود 

من رفتم سرویس اب قطع بود 

برگشتم از سرویس بهش گفتم فلانی من سرویس بودم اب قطع هست خواستی بری هواست باشه 

خلاصه اونم گفت پری هستم اصلا نیاز به آب ندارم 

گفتم پس شماره دو رو چیکار می‌کنی گفت هیچی با دستمال خودمو تمیز میکنم 

انقد حالم بد شد از کارش که حد نداشت 

اتفاقا ب خاطر کمبود اب اونجا اینجوری نیستی بلاگر تو انگلیس بود میگفت آبارو سهمیه بندی میکنن

نه بابا 🥲 کلا از اول فرهنگشون اینجوری بوده که توالتاشون شیر اب نداشته باشه 

ولی حموم توی روتین روزانشون هست 

طبق حرفایی که من شنیدم میگم 

دوش کوتاه هم میگیرن 

نه حموم حسابی

2810