2777
2789
عنوان

جاریم تعجب کرد😳

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 52 پست
والا منم تعجب کردم

پسر عموم بوده ما عادت داریم به پسر عمو میگیم عمو حالا هم ازدواج کردیم بعضی وقتا یادم میره حواسم نیست

کاربری از این تاریخ به بعد متعلق به دو نفره❤️مادر ۵۰ سالم و خودم که ۳۰ سالمه🤞🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پسر عموم بوده ما عادت داریم به پسر عمو میگیم عمو حالا هم ازدواج کردیم بعضی وقتا یادم میره حواسم نیست

خب لطفا عادتونو بزارید کنار

البته اگر براتون مهمه که بقیه تعجب نکنن

🖤... از ۱۴۰۳/۸/۲ دیگه حالم خوب نمیشه...🖤    ⬅️⬇️ ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ 🔥🔺متوّلد سال اژدها🔺🔥                                        زین پس سعی می‌کنم؛ مهربانانه‌تر، محترمانه‌تر، پسندیده‌تر و شمرده‌تر گفت‌وگو و صحبت کنم💖                                      سعی می‌کنم انسانی بهتر باشم، اگر دلِ کسی رو شکوندم امّیدوارم منو ببخشه و حلال کنه😉 اگر هم کسی از حرفی که زدم ناراحت شده یا بهش برخورده هم همین‌طور🙃                به‌طور کل، امّیدوارم در این راه، موفّق باشم. آمین🌹                                                                                                    👈 عضو اکیپ ♥️💎#جذابای سایت💎♥️ 👉

2805

جدی؟ منم به پسرعموهام میگم عمو،البته شاید همسن دختراشون هستم دلیلش باشه

پسری دارم که ماهه  مطمئنم یه روزی آقاوکیل میشی و من بهت افتخار میکنم،میخوام بدونی مهمترین عشق زندگی مادری  دوستت دارم مرد مادر

چرا به پسرعمو میگین عمو؟ 

برا کجاست این اصطلاح؟

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
عیب نداره منم گاهی اشتباهی به شوهرم میگم مامان 😅😅😅😅

تازه ازدواج کردی؟

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

بعد اگه عموت و شوهرت کنار هم باشن بگی عمو زشت نیست هر دو برگردن؟

یکم رو خودت کار کن عادتت بیفته عزیزم بجا عمو بگو عزیز

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
عیب نداره منم گاهی اشتباهی به شوهرم میگم مامان 😅😅😅😅

منم صدا زدنی اسم دخترمو برا شوهرم میگم اسم شوهرمو برا دخترم قاطی میکنم ولی کم پیش میاد🤣

« اللّهم صلّ علی مُحمّد و آلِ محمّد و عجّل فرجهم »۸ثمره عشقمون 🤩فندق من.. منو بابا بدجور بیتابتیم.. دلمون میخواد زودتر بگیریمت تو بغلمون.خوش آمدی به زندگیمون جان جانانم🤰تاریخ ۱۶ آذر صدا قلب کوچولوتو شنیدیم جان مادر😍دخترکم عزیزکم مامان منتظرته ک محکم بغلت کنه ک پیشت باشه مونس تنهایی مادر بشی رفیق هم بشیم.😍خوش آمدی پرنسس مامان❤️                      💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚
جدی؟ منم به پسرعموهام میگم عمو،البته شاید همسن دختراشون هستم دلیلش باشه

اختلاف سنی‌  زیاد باشه قابل قبوله 

اما نه دیگه طرف شوهرشه 

ما به پسردایی های مامانم می‌گفتیم دایی ، بعد کوچیکترینشون اومد خواستگاري آبجی بزرگم 

حالا بماند که ما گفتیم خجالت بکش ما شماها رو دایی صدا میزدیم چطوری اومدی خواستگاري 

بعد از اونم بابام گفت فقط به این نسبتآ رو برا افراد واقعی به کار ببرید

عمو دایی خاله عمه

سومین کاربریم هست! 😑 ✌️کاربری دست دونفره، سیم کارت نداریم دیگه 😐
مثلا نصف شب به شوهرت میگی عمو بیا منو ب......خیلی یه یجوریه😂😂😂😂😂😂

مگه کلا آدم به شوهرش میگه بیا منو ب...😐😑

اینجا تمام حنجرهها لاف میزنند✻هرگز کسی هر آنچه که میگفت نبود ✿ برای کسی که میفهمد هیچ توضیحی لازم نیست و برای کسی که نمیفهمد هر توضیحی اضافه است⛔              آنان که میفهمند عذاب میکشند، آنان که نمیفهمند عذاب میدهند ➦➦➦➦➦➦➦ در این شهرصدای پای مردمیست که: همچنان که تو را در آغوش میگیرند❅طناب دار تو را میبافند❃صادقانه دروغ میگویند❋خالصانه خیانت میکنند✾ این مردم از دور دوست داشتنی ترند در این شهر هرچه تنهاتر باشی  خوشبختری❁  ↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯↯               هر چقدر آدمهارو بیشتر میشناسی تنهائیت، دلچسبتر میشه☞ هرگز با انسانهای احمق و نادان بحث نکنید متاسفانه بعضیها رو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت                   𓊉مردم شهری که همه در آن میلنگند به کسی که راست راه میرود میخندند انسان عادت دارد چیزی را که نمیفهمد مسخره کند𓊈                                                           ⦅به راهی که اکثر مردم میروند شک کن، چون بجای فکر کردن تقلید میکنند از متمایز بودن نترس انگشت نما بودن بهتر از  احمق بودن است  ───༺♡༻─── ╚═══✮❁•°❀°•❁✮════╝
2810