2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
من دختر خالم خورد زمین استخون گونش شکست و ی چال افتاد رو لپش بهش گفتم حالا ی بارم اون طرفی بیفت جفت ...

دآره ترسناک میشه چون برای دختر خاله منم همین اتفاق افتاده

ای هیچ برای هیچ بر هیچ مپیچ

ینی واقعا اینقد چال لپ مهمه که بخاطرش بری عمل جراحی کنی 

خدای عزیزم ، ای خالق عشق و زیبایی ، ای نور وجودی که در دل تاریکی ها می درخشی ، این کلمات را که بر قلم می نشیند ، از دل می آید ؛ دلی پر از عشق و شکرگزاری به تو. بار خدایا ، تو را شکر میکنم که در هر صبحی نوید زندگی و امید را به من عطا کردی. هر لحظه ات را فرصتی برای عاشقی می دانم . حس میکنم در وجودم نیرویی روح افزا دارم که تو به من عطا کرده ای . خدای عزیزم مرا در آغوش بی کرانت بگیر .    بی نهایت دوستت دارم ای بزرگترین معمار عالم وجود ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

فکر نمیکنم راهی باشه پسرای من چال لپ دارن مخصوصا پسر بزرگم وقتی میخنده دلم میخواد لپاشو بکشم ولی بزر ...

ینی پسر منم بزرگ شه میخوام ازش خجالت بکشم؟من دلم میخواد تو هر سنی باشه بغلش کنم نازش کنم بوسش کنم البته اون الانم ۳ سالشه از بوس بدش میاد😅

2810