2777
2789
عنوان

قرص ال دی

| مشاهده متن کامل بحث + 486 بازدید | 80 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره همینجوری میشه من هم یادم می‌رفت الان رو ی کاغذ نوشتم قرص چسبوندم ب دیوار اتاق خواب کدیادم نره 😂

گوشی رو تنظیم کن هر شب ساعت 9/5 زنگ بزنه یادآوری بشه . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

2805

دکتر بهت ال دی داد؟ منم تازه عروسم ۲ ماه اول طبیعی جلوگیری کردم ۲ ماهه دارم قرص مارلین میخورم میگن بیشتر می‌سازه به آدم چاق هم نمیشی فقط ماه اولی که استفاده میکنی یکم میل جنسی و کاهش میده از ماه دوم بهتر میشه

اسی طبیعی جلوگیری کن چون برات خوب نیست تازه عروسی

طبیعی بدترن نوع جلوگيري هست هم خطر حاملگی داره هم تاثیرات بد روحی روانی . 

نیمی از جمعیت دنیا حاصل جلوگيري طبیعی هستن . 

فقط آلبالو خانم اینکه قرص امشب تموم بشه فرداش شما پری نمیشی دوسه روز بعد میشی و تو اون دوسه روز درصد ...

امکان بوار داری در اون دوسه روز صفر هست . 

نه گلم بارداری نیست ببین شما اگه یک شب فراموش کنی چیزی نمیشه فردا شبش می تونی دوتا باهم بخوری منتها ...

پس فکر میکردی. لک لک ها بچه برای آدم میارن . 

جلوگیری طبیعی یعنی وقتی منی میخواد بیاد بریزه بیرون؟! خب اینجوری پیش راه هست امکان بارداری هم وجود د ...

اره همینجوری هستش احتمال بارداری هست اما فکر نکنم ال دی ضرر داشته باشه برو از ی ماما هم بپرس

طبیعی بدترن نوع جلوگيري هست هم خطر حاملگی داره هم تاثیرات بد روحی روانی . نیمی از جمعیت دنیا حاصل جل ...

اره من خودمم از شب اول ازدواجم طبیعی جلوگیری میکردم تا همین سه ماه پیش یعنی نزدیک دوسال الان دیگه سه ماه هستش ال دی میخورم 

گوشی رو تنظیم کن هر شب ساعت 9/5 زنگ بزنه یادآوری بشه .

اره اینم میشه اما من بیشتر وقتا کلا گوشیم بیصدا است بخاطر همین همش یادم می‌رفت الان اینجوری همش سر وقت میخورم 🥲 مرسی از راهنمایی هاتون 🌱♥️

اره من خودمم از شب اول ازدواجم طبیعی جلوگیری میکردم تا همین سه ماه پیش یعنی نزدیک دوسال الان دیگه سه ...

شما از مضرات روحی روانیِ جلوگیری طبیعی اطلاع دارین ؟

2810