2777
2789
عنوان

قرص ال دی

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 80 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
باید هرشب بخوری یعنی ب این شکل ک از روز چهارم پریودی شرو‌ع کن بسته قرص ک تموم شد استپ میکنی دو روز ب ...

بعضیا میگن از دوم بعضیا میگن چهارم بعضی‌ها میگن پنجم دقیق باید از چه روزی شروع کنم ؟ بعد به این روش اگه همیشه بخورم پنج ماه پشت هم بخورم ضرر داره!؟ تایپک قبلیم بهم میگن چطور زنده ای تا الان😐

بعضیا میگن از دوم بعضیا میگن چهارم بعضی‌ها میگن پنجم دقیق باید از چه روزی شروع کنم ؟ بعد به این روش ...

خب چرا میخوای بخوری نمیدونم من الان سه ماهه میخورم 😂🤔 قبلا طبیعی جلوگیری میکردم یعنی نزدیک دوسال جلوگیری طبیعی دیگه دلم برای شوهرم سوخت 🥺 گفتم قرص میخورم ی مدتی 

من هر شب می خورم سر بیست روز هم ول می کنم دو سه روز بعد پری میشم شما نخور تازه عروسی و شاید برای بار ...

از چندم پریودی تون شروع میکنید ؟ اخه همسرم اصلا با کاندوم نمیتونه باید چطوری جلو گیری کنم 

2810