2777
2789
ببین در کل چون دوران پریودی دهانه رحم بازه خطرناکه بهتره توی محیط مرطوب نریم سه روز اول خطری تر هست ...

والا من هربار روز دوم پریودی رفتم هیچیمم نشده😕🤦🏻‍♀️

کاربر جدید نیستم سومین اکانتمه🥲18سالمه عاشق پیشرفتم همین:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
من که میرم و تا حالا مشکل عفونتی چیزی برام پیش نیومده🤷‍♀️حتی میگن روز اول دوم ریشه ی موها سسته نرید ...

دقیقا بخدا

تا سه روز اول که اصلا نمیرم هیچی حتی موقع دسشویی شلنگ آب از جلو نمیگیرم.از عقب فقط😐

وا😐چطوری میتونییی من روز دوم میرم😐🤦🏻‍♀️

والا من هربار روز دوم پریودی رفتم هیچیمم نشده😕🤦🏻‍♀️

خداروشکر که چیزی نشده عزیزم 

ولی این در درازمدت خودش رو نشون میده و تاثیرش رو میذاره 

حتی میگن توی دوران پریودی وقتی میرید دسشویی خیلی آب روی خودتون نریزید که اون قسمت خیلی مرطوب نباشه 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
تا سه روز اول که اصلا نمیرم هیچی حتی موقع دسشویی شلنگ آب از جلو نمیگیرم.از عقب فقط😐

نههههههه

مگه میشه خون و ادرار...

وای من مدام در حال شستشو هستم اون موقع‌ها

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
خداروشکر که چیزی نشده عزیزم ولی این در درازمدت خودش رو نشون میده و تاثیرش رو میذاره حتی میگن توی دور ...

6ساله همچین کاری میکنم چون تو دوران پریودی ادم عرقش تیزتر میشه و سریعتر کثیف میشه بازم هرکسی یه نظری داره🥲

6ساله همچین کاری میکنم چون تو دوران پریودی ادم عرقش تیزتر میشه و سریعتر کثیف میشه بازم هرکسی یه نظری ...

اره درسته درک میکنم عزیزم 

میتونی لباست رو زود زود عوض کنی یا اسپری خوشبو کننده بدن بزنی

خواهرم پزشک زنان هست 

خیلی چیزای اینجوری بهم یاد میده برای همین گفتم❤ 

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے♥️🌱
2810