2777
2789
عنوان

یلوغ زود رس

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 50 پست
منم قدم مثل شماست خیلی بدم میاد کاش ۱۶۵ بودم حداقل ولی الان مثل قبل نیست زیر نظر دکتر غدد تا ۲۰ قد ب ...

زمان ما نبود این چیزا

اخه نه ماهواره داریم

نه کسی هست بخواد چیز بد یادش بده

کاملا تو حال و هوای بچگی بزرگ شد

زمان ما نبود این چیزااخه نه ماهواره داریمنه کسی هست بخواد چیز بد یادش بدهکاملا تو حال و هوای بچگی بز ...

عزیزم سن بلوغ پایین امده متاسفانه

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم دخترم ۸ سالشه ببخشید خیلی زیر بغلهاش بو گرفته امروز متخصص اطفال معاینه کرد گفت خوبه نمیخاد ببریش ...

دختر شما که 8سالشه ترشح داره گاهی اوقات؟

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
2805
دختر من کلاس هفتم هس هنوز پریود نمیشه به نظرتون نیازه ببرمش دکتر البته خودم کلاس دهم پریود شدم.

ن تا۱۴ حوب اگه نشدببر

یه ضرب المثل انگلیسی هست که میگه :                                   اشتباه یه پزشک زیر خاک دفن میشه،،،،،                                    اشتباه یه مهندس روی خاک سقوط میکنه،،،،،،،                           اما اشتباه یه معلم روی خاک راه می رودوجهانی را به نابودی میکشد،،،،،،،،                                                                         بَرایِ حألِ دِلَمْ کَمْی غَزَلْ لٌطفاََ»ᥬ🥰᭄ 🌷🌷🌺🌹خدایا توکی رو داری که اینقدرآرومی❤❤🥺
وای ۶سال ک خیلییی زودهبنظرم یه شربت ال آرژنین بگیرینواسه خواهرمم گرفتیم

این که واسه رشده.بع بلوغ هم ربطی داره؟

آهای اهالی نی نی سایت!تورو خداهرتاپیکی رو باور نکنید!بعضیا دروغ میبافن به هم،یا اینکه تاپیک طرف داد میزنه که بابا من فاااانم باز یه عده میان توصیه و راهنمایی و...
نهههههههبچه هنوز سینه نداره.نگران نباشببین حق داری ولی بلوغ که یهو پریود نمیشهموی زائد،سینه و....

دیشب دکترش خیلی قاطع گفت شش ماه دیگه پریود میشه،وقتی نگران شدم عصبانی شد 

و درست جواب نمیداذ

نهههههههبچه هنوز سینه نداره.نگران نباشببین حق داری ولی بلوغ که یهو پریود نمیشهموی زائد،سینه و....

موی زاید و سینه قبل از پریوده؟

2810