2777
2789
عنوان

معلم دخترم پیام داده اینو گفته

| مشاهده متن کامل بحث + 551 بازدید | 47 پست
معلم نگفته حرف نمیزنه گفته اعتماد به نفس پایین داره

باشه ولی به جای این که اینکار می تونست خودش رو اعتماد به نفسش کار کنه خیلی پدر و مادر ها برای این که اعتماد به نفس بچه شون بره بالا تنهاش میذارن

باید با مشاور حرف می‌زد و مشاور با پدر و مادرش هماهنگ میکرد

توی خونه بکن نکن هات رو بسیار کم کن بکن نکن فکر بچه رو از کار میندازه اعتماد به نفسش هم میاد پایین 

بعد توی موقعیت بهش نگو اینو بگو اونو بگو 

برو پیش اون نفر سوم و جمله هایی که انتظار داری دخترت توی اون موقعیت بگه رو بگو 

سوم هم اینکه خودت باید اعتماد به نفس بالا داشته باشی که بچه توی موقعیت های مختلف ازت پالس اعتماد به نفس بگیره نه ضعف 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اتفاقا شعور و سواد داره که داره به مادر بچه میگه اعتماد به نفسش پایینه و برای بالا بردنش از مادر کمک ...

متاسفانه من هون بچه بودم و میگم گفتن این حرف به پدر و مادر تبعات داره

شآید درون گراس و نمیخواد حرف بزنه

نههههه اتفاقا خیلی پرحرفه خیلی با همکلاسیاش مچ شده..اسم تک تک همکلاسیاشو با فامیلی بلده تعجب کردم..تو پارک میریم ب بچه ها میگه اسمتون چیه باهم بازی کنیم ...ولی مثلا اون روز ی نقاشی کشید گفت بیا ببرمش بدیم ب عمو تو فروشگاه گفتم باشه رفتیم هرچی بهش گفتم خودت برو بده گفت ن خودت باید بری بهش بدی من روم نیس

باشه ولی به جای این که اینکار می تونست خودش رو اعتماد به نفسش کار کنه خیلی پدر و مادر ها برای این که ...

بچه پیش دبستانیه ،معلم با کدوم مشاور حرف بزنه؟ 

وظیفه پدر و مادر است که به بچه رسیدگی کنند

معلم در همین حد که به خانواده اطلاع داده جای قدردانی داره

پناه دل های هم باشیم 
چجوری بالا ببرم

میتونید ازش تعریف کنید زیاد ببرید با بچه ها حرف بزنه وقتی میرید بیرون بگید مامانی بریم لواشک بخریم این بار میخوام تو برای مامانی یه چیز بخری آماده ای بریم

توی خونه بکن نکن هات رو بسیار کم کن بکن نکن فکر بچه رو از کار میندازه اعتماد به نفسش هم میاد پایین ب ...

باباش خیلی بکن نکن میکنه..مثلا از مدرسه میاد میگه دستاتو بشور لباساتو عوض کن اینم لج میکنه اونم دادوبیداد ..میگه ن بچه باید از همین الان یاد بگیره

نههههه اتفاقا خیلی پرحرفه خیلی با همکلاسیاش مچ شده..اسم تک تک همکلاسیاشو با فامیلی بلده تعجب کردم..ت ...

باید می‌رفتی میگفتی آقای فروشنده دخترم میخواد این نقاشی رو اینجا بذاره دخترم برای من و آقای فروشنده توضیح بده بگو این چیه ؟ و در مورد موضوع از دخترت سوال بپرس 

یعنی مخاطبش انگار مرده ست ولی داره جواب تو رو میده باید کم کم اعتماد به نفسش رو توی موقعیت ببری بالا 

نظر موافقتون چیه کامنتی که توی تاپیک پربازدید گذاشته شده لایک نکنیم؟ 😵‍💫  اگر یه جا با هم دعوا کردیم یه جا دیگه تحویلت گرفتم تعجب نکن ، من فقط داده بی اهمیت توی ذهنم نگه نمیدارم و اسم کاربری ها رو حفظ نمیکنم ،  کلا به مقوله ببین چی میگه نه اینکه کی میگه بیشتر معتقدم تا تیم بندی توی سایت  ، با تشکر 🥳
بچه پیش دبستانیه

میفهمم اما منم از این اتفاق اسیب خوردم تنهام گذاشتن تا خودم یاد بگیرم چیکار کنم اما خیلی تنها شدم الان تنهام فردا تنهام کلا تنهایی سخته💔💔💔💔💔💔💔💔

2810