2777
2789
درصدی گفت و اینکه من از کسایی ک قبلا پیش همین اقا سونو انجام دادن پرسیدم گفتن دستگاهش زیاد پیشرفته ن ...

ان شالله هرچی میخوای همون بشه ولی چه کاریه یه همه هزینه کردی کی چی بشه  دیگه هر چی هست همونه 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شالله هرچی میخوای همون بشه ولی چه کاریه یه همه هزینه کردی کی چی بشه دیگه هر چی هست همونه

بچه سوممه دوتا دختر دارم

درسته هرچی باشه همونه اما دوست دارم زودتر متوجه بشم چیه

آرزو میکنم اون مشکلی که راجبش نمیتونین با هیچکس صحبت کنین حل‌شه :)  
درصدی گفت و اینکه من از کسایی ک قبلا پیش همین اقا سونو انجام دادن پرسیدم گفتن دستگاهش زیاد پیشرفته ن ...

اقاها انگار زیاد دقت نمیکنن  به منم گفت دختر ولی پسر بود با اطمینان تو برگه ام نوشت . چرا انقد دیر آزمایش دادی ؟ 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
اقاها انگار زیاد دقت نمیکنن به منم گفت دختر ولی پسر بود با اطمینان تو برگه ام نوشت . چرا انقد دیر آ ...

واسه من تو برگه فقط F  گذاشت با یه علامت سوال

اخه فکر میکردم توی ان‌تی صدرصدی مشخص بشه

واسه من تو برگه فقط F گذاشت با یه علامت سوالاخه فکر میکردم توی ان‌تی صدرصدی مشخص بشه

ان تی صد در صدی بگن بازم خطا داره ان شالله همونی باشه که میخوای . کاملا درک میکنم حس و حالتو

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
ان تی صد در صدی بگن بازم خطا داره ان شالله همونی باشه که میخوای . کاملا درک میکنم حس و حالتو

ممنون ک درک میکنی برام خیلی باارزشه❤️

ان‌شاالله عزیزم🥲

2810