2777
2789
عنوان

خصوصیات شوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 562 بازدید | 58 پست
من بودم طلاق میگرفتم ولی با زرنگی طلاق بگیراولا پزشک قانونی حتما برو بابت کتک هاش تا حسابی ادب شهپس ...

الان خونشو تازه ساخته زیر قرضه نمیتونه زیاد برام خرج کنه بمونم تا پول دستش بیاد زیر دستش میمیرم 

میگم حضانت بچهارو بگیرم مهریه رو ببخشم و فقط فرار کنم

الان خونشو تازه ساخته زیر قرضه نمیتونه زیاد برام خرج کنه بمونم تا پول دستش بیاد زیر دستش میمیرم میگم ...

مهریت چقدره

حداقل شکایت کن ازش بابت کتک ها دیه بگیر ازش 

اگر اوضاع مالی خانوادت خوبه ببخش مهریه رو ولی حتما شکایت کن دلش رو خون کن

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خاک بر سرش کننچرا قبل ازدواج نفهمیدی چنین اخلاقی داشتهکسی که مادرش کتک میزنه درست نمیشهجون بچه هات ر ...

قبل ازدواج اینقد خودشو بدبخت و مظلوم گرفته بود یهو یکهفته بعد از عروسی خودشو نشون داد ک چه پدرسوخته ایه

یبار خودش هم اعتراف کرد ک از قصد خودشو مظلوم بیچاره میکرفته

مادرش یا جاری یا برادرش طرف تو نیستن ؟؟؟

برادر و جاریم میدونن چه آدم بی شرفیه خیلی طرفدار من هستن اما خب حرف اونا رو قبول نمیکنه فقط مادرش چون هرکاری می‌کنه هواشو داره و منو مقصر می‌کنه همیشه 

قبل ازدواج اینقد خودشو بدبخت و مظلوم گرفته بود یهو یکهفته بعد از عروسی خودشو نشون داد ک چه پدرسوخته ...

بره بمیره

بالاخره یکروز دیگه ترسی نداری که الان کتک میزنه بالاخره یکروز دیگه نمیترسی بگی بهش بالای چشمت ابروعه یکروز دیگه خیالت از بابت بچه هات راحته که زیر دست یه حیوون نیستن

اون موقع قول بده تمام دق و دلی هات رو خالی کنی جوری تحقیرش کن تا آخر عمرش یادش نره اینجوری تا آخر عمرت با عزت زندگی میکنی 

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
مهریت چقدرهحداقل شکایت کن ازش بابت کتک ها دیه بگیر ازش اگر اوضاع مالی خانوادت خوبه ببخش مهریه رو ولی ...

۱۱۴ سکه

نمیدونم بابت مهریه چیکارکنم خودم میگم جونمو بردارم و فرار کنم همه چیو ببخشم

متوسط اما خب خودشم نفقه بچهارو میده

خوبه پس 

خودتم میتونی بری سرکار اگر یه وقت پول لازم شدی؟یعنی منظورم اینه. مادرت مثلا کمکت میکنه تو نگهداری بچه هات

بره بمیرهبالاخره یکروز دیگه ترسی نداری که الان کتک میزنه بالاخره یکروز دیگه نمیترسی بگی بهش بالای چش ...

بخدا همین دیگه می‌گم یه روز بیاد بدون استرس بگذره بدون تحقیر شدن و لرزیدن تن و بدنم

500 هزار که پول دو پرس غذا هست .

اوضاع مالی خانوادش متوسطه و پشتیبانشن و میگن طلاق بگیر 

اگر کسی باشه مراقب بچه ها باشه تو خونه بره عالی میشه

نباید مهریه ببخشه شکایت هم باید کنه

خوبه پس خودتم میتونی بری سرکار اگر یه وقت پول لازم شدی؟یعنی منظورم اینه. مادرت مثلا کمکت میکنه تو نگ ...

اره مادرم خیلی بچهامو دوستداره میگم برم یه آموزشی ببینم برای هرج و مخارج

بخدا همین دیگه می‌گم یه روز بیاد بدون استرس بگذره بدون تحقیر شدن و لرزیدن تن و بدنم

مهریت رو نبخش عزیزم

وقتی کتکت زد پزشک قانونی برو با یه وکیل صحبت کن  شکایت کن ازش مهریت هم بگیر نفقه بچه ها هم مجبوره بده 

2810