2777
2789
عنوان

خصوصیات شوهرم

496 بازدید | 58 پست

خانوما اول خصوصیات خوبش رو میگم بعد بدیهاش رو میگم بگید با این شرایط جدا میشدید یا نه؟ درضمن دوتا بچه دارم

وضع مالیش خوبه تو رفاه هستم هم از خوردوخوراک هم لباس و خرج کردن کوتاهی نمیکنه معتاد نیست رفیق باز نیست

حالا خصوصیات بدش

دست بزن داره بشدت 

خیانت ازش ندیدم جدیدا اما اگه باشه انجام میده

زیاد ب حرف خانوادشه

بداخلاقه بددهنه فحاشه 

حرفهای بین منو خودش رو برای خانواده و جاری و همه میگه زن رو مثل برده میبینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بستگی داره حامی داری؟ خانوادت حمایت میکنن؟پس انداز داری؟اوضاع مالی خانوادت چطوره بچه هات چند سالشونه

بعد طلاق کجا قراره بمونی و چیکار کنی

به امضام نگاه نکن    میگم نگا نکن  میخوابونم دهنتا   میگم برو امضا بعدی  برو دیگه اهههه  عجب آدمی هستیا   بروو حالا چرا بین این همه امضا به امضای من زل زدی کلک  ‌ ‌ ‌ ‌ ‌‌ ‌‌ ‌ ‌‌ ‌ ‌ ‌ 
2805

تو بگو یک دقیقه با همچین آدمی برم زیر یه سقفه این خصوصیات و تازه فهمیدی بعد دوتا بچه چقدر بی فکرید😑😑

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

بستگی داره حامی داری؟ خانوادت حمایت میکنن؟پس انداز داری؟اوضاع مالی خانوادت چطوره بچه هات چند سالشونه ...

بچهام میبرم پیش خانوادم هیچی پس انداز ندارم بچهام زیر هفت سالن نفقشون رو‌میده

باور کن جامعه پر گرگه بعد طلاق خبری نیست حالا خیانت دیدی چه واکنشی نشون دادی چرا اون موقع جدا نشدی

⭐️هروقت ناامید شدی این ذکر رو بگو:سبحان الله⭐️اگه حاجتی داری که بهش نمیرسی برو گلزار شهدا و به نیابت از شهدا نذر بردار⭐️نزار هیچ چیز تو رو از نماز خوندن ناامیدت کنه نه اطرافیانت نه گناهات حتی شده نماز مستحبی دو رکعتی نشسته بخون و تو قنوت با خدا فارسی حرف بزن هرچه میخواهد دل تنگت بگو خیلی خوبه⭐️چند شعر زیبا: در جوانی پاک بودن شیوهٔ پیغمبریست ؛ ور نه هر گبری به پیری میشود پرهیزکار / بنی‌آدم سرشت از خاک دارد ؛ اگر خاکی نباشد آدمی نیست / برگ درختان سبز در نظر هوشیار ؛ هر ورقش دفتری است معرفت کردگارمن از چند تا دارو نتیجه خیلی خوبی گرفتم و تا بتونم معرفیشون میکنم قطره پرسیکا برای پوسیدگی و درد دندون روغن بنفشه بر پایه زیتون از سایت mte24 برای سفیدی مو که البته بیماری نیست ولی مثل معجزه بود سیاه شدنش ویتاگنوس برای درد پریود که تو همین سایت گفتن برای نازایی هم استفاده کردن قطره زعفران و اسطوخودوس زردبند برای اعصاب قطره ایبروگل برای مشکلات گوارشی🌱

دست بزن اینقدر نکوهیده و ناپسنده که در صورت اثبات قانون اجازه طلاق میده . سای صفات بدش هم مزید بر علت . 

اگر پشتوانه مالی داری جدا شو . 

نفر سوم یه خلوت دونفره نباشیم .                      

2810