2777
2789
عنوان

تو روخدا بگین برای سرفه چی خوبههه

312 بازدید | 49 پست

پسرم دو هفته پس مریض شد تب کرد و اینا

بعدش سرفه اش شروع شد

هنوز سرفه می‌کنه هررر کاری میکنم خوب نمیشه

یه شربت پدی کاف کامل بهش دادم فایده نداشت

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...

شربت برون کلد

گر نباشد حیا و فهم و شعور، آدمی گاو میشود به مرور🍒کاری کن خدا تورو دید خوشش بیاد نه مردم!🍊انسان ممکن الخطاست، جایز به خطا کردن نیست🥥ورزش رو هدف زندگیتون نزارید🍏خدا برنامه هاتو خراب میکنه قبل از این که برنامه هات زندگیتو خراب کنن🍇برای آیندت تلاش کن تا مدیون خودت نباشی🍋فضای مجازی رو باور نکنید🧊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805
روتارین از دارو خونه بگیر

اون پودره؟

پسرم نمیخوره اونو

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
دمنوش اویشن

اوووو اینقدر دادم

والا منم همین وضعو دارم دکترش میگه از الرژیه که سرفه مونده اسپری هم میزنم انگار نه انگار گلوشو و سینشو با روغن زیتون یا یه روغن دیگه چرب کن من شبا چرب میکنم حس میکنم خوبه

2810