2777
2789

مثلا من خودم ازدواجم عاشقانه نبود ولی فکر می‌کنم آتیش عشق برای یک سال لوله بعدش وقتی ببینی شوهرم پول نداره همش کارتت خالیه یا مثلا ببینی فحش میده این عشق دیگه چه معنی میده 

ولی از اون طرف وقتی ازدواج عاشقانه ای هم نداشته باشی به مرور زمان با خوبی هایی که همسرت بهت میکنه حس آرامش داری و اینکه بهت پول میده تامینت میکنه پوشاک و خوراکتو تامین میکنه بهت پول تو جیبی میده خیلی عالی  تره 

من اخلاق و پول برام مهم بود

ازدواجم عاشقانه بود 

هم عشق تو زندگیم دارم هم کاملا تامین هستم هم اخلاق بسیار عالی داره

اینجوری قشنگتره😍

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

آره خواهرم پول خیلی خوبه که آدم دستش خالی نباشه من الان چند ماهه پسرم سرفه میکنه پول ندارم دکتر ببرمش..پول حلال مشکلات 

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ❤️❤️ سادات طباطبایی ام ❤️❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
آره خواهرم پول خیلی خوبه که آدم دستش خالی نباشه من الان چند ماهه پسرم سرفه میکنه پول ندارم دکتر ببرم ...

عزیزم کاش من خیلی پولدار بودم بهت کمک میکردم

نمیتونی از بابات قرض بگیری یا یه چیزی بفروشی 

من خودم سنتی ازدواج کردم همسرم وضع مالی تعریفی نداره اما خانواده بسیار خوبی هستن مادرشوهرم خواهر شوهرم علل خصوص همسرم از مهربونی پیدا نمیشه مثلشون اما بعد عقد عاشق همسرم شدم اونم همینطور الان هم که ازدواج کردیم هنوزم همو دوست داریم شایدم بیشتر از قبل کنار هم خیلی خوشبختیم شاید مشکل مالی شدیدی داشته باشیم ولی من به شخصه نمیتونم کنار مرد پولداری زندگی کنم که اصلا عاشقش نیستم می‌دونم اگه معیارم برای ازدواج پول و اینا بود به هیچ وجهه همچین همسری خدا بهم نمی‌داد واسه مشکل مالی هم الحمدالله خدا خودش داره رزق و روزیمون رو زیاد می‌کنه کار دوم پیدا کرده و داره میگیره براش اگه خدا بخواد تا آخر امسال ماشینمون رو عوض میکنیم و چند سال دیگه هم خونه میگیریم من کنار این مرد احساس خوشبختی میکنم چون کنار هیچ کس دیگه ای می‌دونم که نمی‌تونستم اینجوری خوشحال باشم چون نگاه میکنم میبینم خیلی از مشکلاتی که نی نی سایتی ها دارن من ندارم مثلا مشکل با مادرشوهر یا اینکه نی نی سایتی ها گاهی اوقات چیزایی از شوهراشون تعریف میکنن که من به شخصه شاخ در میارم خب اگه پول تو زندگیشون هست پس آرامش زندگیشون کجاست؟ و می‌دونم هم که واقعا همچین چیزایی وجود داره تنها مشکلی که توی زندگی من وجود داره بی پولیه که می‌دونم روال زندگیمون تا ابد اینجوری نمی‌مونه زن موقف فقر همسرش شناخته میشه به نظرم اگه من حاضر و آماده بیام بشینم روی اموال شوهرم که دیگه ارزشی برای هم نداریم من شاید همسرم پولدار نباشه ولی آرامش دارم تو زندگیم برای رسیدن به پول هم داریم تلاش میکنیم وقتی هم خدا هوامونو داره ترسی از چیزی نداریم 

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
من اخلاق و پول برام مهم بودازدواجم عاشقانه بود هم عشق تو زندگیم دارم هم کاملا تامین هستم هم اخلاق بس ...

اینجوری که خیلی خوبه اما تعداد معدودی هستن که همه چی دارن هم خوش اخلاقن هم پولدارن هم خوشگلن کم پیدا میشه اینجوری آدم همیشه هر بار چیزی میخاد انتخاب کنه میبینه طرف فلان چیز رو نداره

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
عزیزم کاش من خیلی پولدار بودم بهت کمک میکردمنمیتونی از بابات قرض بگیری یا یه چیزی بفروشی

خیلی ممنون خواهرم خدا خیرتون بده 🙏پدرم فوت کرده مادرمم خودش هیچی نداری..

السلام علیک یا ابا عبدالله الحسین علیه السلام ❤️❤️ سادات طباطبایی ام ❤️❤️

اگه همسر قدر شناسی داشته باشی بنظرم نه من بعد 6 سال دوستی عاشقانه نامزد کردیم چند ماه نشون مون خیلی سخت بود مشکلات پیش اومد از نظر مالی حتی حلقه نشون چند هفته بعد نامزدی فروختم گوش واره که داداشم سر نامزدی کادو بهم داد با اینکه 2 گرم بود ولی مجبور به فروش اونم شدم  الکی به همه گفتم گمش کردم اون چند ماه بخاطر شرایط تو اون دوران واقعا من یدونه کش مو هم نتونستم بخرم هیچ ها نمی‌رفتیم و... خیلی شرایط سختی بود بدون ماشین و... و زد کار همسرم خداروشکر درست شد سود خیلی خوبی کرد خوبی کرد خونه خرید و ماشین خوب ما هنوز عقد نکردیم نشونیم فعلا ولی بدون اینکه من بگم  یا بخوام ازش خونه و ماشین به اسمم زد گفت من از انتخابم مطمن بودم ولی تو اون چند ماه چیزای ازت دیدم که فهمیدم تازه بعد این همه سال تو این چند ماه شناختمت 

خودت رو به خودت ثابت کن نه به دیگرانᰔᩚ