2777
2789
عنوان

فردا تولدمه چرا هیچ خبری نیست اصلا😟

| مشاهده متن کامل بحث + 90 بازدید | 21 پست
اگ یادشون رفته باشه چی بدترین واکنش ممکن رو خواهم داشت

میدونی من از خدامه برا تولدم کاری نکنن چون نمیدونم مثلن اگ سوپرایز کنن باید چ عکس العملی نشون بدم🌝😂ینی اینجوری نیس ک ذوق کنم،ذوق میکنم ولی اصلن نمیتونم بروزش بدم 

یا برای همیشه زندگی کن یا سعی کن بمیری..!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من به جاش میگم تولدت مبارک زیبااا 🫂🤍ایشالا همه آرزوهات خاطره بشن برات و زندگی زیبا و شیرینی داشته ...

خیلی خیلی ممنون مهربونم  

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
اونجا حق دارید

مممنونم ازتون   

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
2805
تا تو باشی تولد دیگه نگیری واسش

دوس داشتم بگیرم