2777
2789

شوهرم چیزی نمیگ این اولین تولدمه ک کنار همیم

ن این ن اون ن دوست ن آشنا خیلی عجیبه

وای اگ یادشون رفته باشه تا ی هفته باهمشون قهرم 

آخه من خودم ی آدمیم ک همیشه تولد همه رو یادمه تبریک میگم کادو میدم سوپرایز میکنم خیلی مهمه برام

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من به جاش میگم 

تولدت مبارک زیبااا 🫂🤍

ایشالا همه آرزوهات خاطره بشن برات و زندگی زیبا و شیرینی داشته باشی و به همه آرزوهات برسی 💕💋

غمی در استخوانم می‌گدازد. ( مامان زود خوب شو من منتظرم)   عاقبت جان مرا این همه غم می گیرد دست من نیست به کلامی گریه ام میگیرد طعنه بر این دل شبگرد و خرابم نزنید شب به شب کوچه به کوچه دل من میمیرد( با دست خالیم تورا گرفتم و رها نکردم )

تولدتون پیشاپیش مبارک🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌹🌈🌈🌈🌈🌺🌷🌸💮🏵️🌻💐🌹🥀🥀🌼🍂🍁🍄🌾🌱🌿☘️

کمی صبر کنید،شاید اونا هم یادشونه،میخان سوپرایز کنن

اگ یادشون رفته باشه چی 

بدترین واکنش ممکن رو خواهم داشت

یه سری نی نی سایتیا اونقدرررر دوست داشتنین و مهربووون ک آدم دلش میخواد برشون داره جاشون کنه تو قلبش❤️یه سری نی نی سایتیام!هعییی💔🤧بیخیال اصلا نمیگم ولشون کن همون قبلیا رو عشقه🥳🥰😍
تولدت مبارک،انشالله که سوپرایزشی😂❤️

فدات

زن منم تولد خواهرشو جشن گرفت ولی تولد منو نه

باید بهش میگفتی خب

احتمالا مردی خبر نداریروحت شاد🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣💗💗💗💗💗💗

مرسی واقعا    

تولدت مبارک😍 ماهم فردا سالگرد ازدواجمونه

مبارک اخی عزیزم  

2810