2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 9100 بازدید | 422 پست
آری گیانگمبعد همه میگن اطرافیانت لابد کوتاهن ك ب تو ميگنوالا شهر کورد نشین و قد بلندی کوردا زبان زد ...

شما هر کامنتی میزاری بیشتر تاپیکتو میبری زیر سوال عزیزم😃

تو شهری که همه قد بلندن تو خیابون میخکوب دختری میشن که قدش ۱۷۰؟

بعد به خاطر قدش همه با ماشاالله از پیشش رد میشن؟

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

کامنت خودش هم بخون عزیزم

ببخشید ندیده بودم 🙏🏻

عاشق کوروش بزرگم پدر سرزمینی که همین الانشم ایرانمون جای خالیش و فریاد میزنه کاش بود یا کاش تو اون دوره به دنیا میومدم :)🕊 واسه گفتن حرف حق تعلیق شدم و این کاربریم سومیشه دیگه نمیخوام تعلیق شم میخوام تا وقتی که موهام رنگ دندونام بشه تو سایت بمونم 😁لطفا درخواست دوستی ندین مگر تو تاپیک ها صمیمی شدیم یا آرمی هستین .💜
2805
😐😐زبان زد

با احترام به شما دوست عزیزم ولی خوب بلند قد خیلی خیلی داریم..الان دایی من ۱۹۵ هست

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

نه کوره کجاااااتک و توک

چرا ولا کورد کجایی مگه؟؟

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

شما هر کامنتی میزاری بیشتر تاپیکتو میبری زیر سوال عزیزم😃تو شهری که همه قد بلندن تو خیابون میخکوب دخ ...

دارم میگم من توی قد بلندا هم بازم بلندم عسلم 

برای کوردا ممکنه عادی باشه این قد اما بازم تعریف شنیدم

کجاشو‌ متوجه نشدی؟

البته اینم بگم قد کمتر ازخودم و بیشتر ازخودمو هم نمیپسندم بااحترام ب همه😐😐😐ینی عاشق جملاتشمممم

🤣🤣🤣 👌

هیچ وقت به آدما نگید"چرا اینقدر میخوابی؟""چرا انقدر جوش میزنی""چرا انقدر چاقی"تا کی میخوای درس بخونی""چرا برای چندرغاز میری سرکار؟""این همه تو خونه میمونی که چی بشه"و....  شایداون بین پریدن از یه ساختمون ۲۰ طبقه ، و بیخیال شدن از کاری که سالهاست براش تلاش کرده ،درس خوندنی که پر از فشار عصبی،فعالیت بدنی که نتیجه رو نمیبینه، بیماری که هر روز باهاش دسته و پنجه نرم میکنه و جنگی که راجع بهش با هیشکی حرف نمیزنه و سعی میکنه پیروز بشه ،.ویه حرف شما ممکنه اون لیوان صبری که با چنگ و دندون نگهش داشته...لبریز بشه.                                      ساعت ۱ بامداد ۹/۲۵ نی نی ام از پیشم رفت🖤😔💔                
متاسفانه باغریبه سازگارنیستن

همشون اینطوری نیستن...الان ما یه عروس تورک داریم من به شخصه خیلیی دوسش دارم اونم منو خیلی دوست داره...بستگی به خانواده داره

من یک سال و نیم پیش ی تاپیک راجب دختر با قد ۱۷۰ زدم :/قاعدتاً اگه فیک هم باشم توی این مدت دووم نمیا ...

خب مجازی دیگه ، واقعا از کجا معلوم، هر تاپیکی فیک باشه یا نباشه ، متوجه شدم منظورت چی بود سری دیگه دسوت داشتی کامنت مثبت بگیری از بقیه هم تعریف کن نه اینکه ویژگی مثبتت رو بکوبی تو سرشون و ناراحتشون کنی

خب اخلاقت تند بشه بعدا نمیتونی با شریک زندگیت دوکلام صحبت کنی 

من برای خودت میگم اینکه قدت بلنده خیلی خوبه ولی اینکه بخوای به امثال من بگی نمیپسندیشون اشتباهه چه بسا بگی با احترم نمیپسندمتون😄 مثل اینکه بگم دختر ۱۶۰ نرماال ولی اونای که قدشون بلند تره یا کوتاه ترن خوب نیستن نمیپسندم البته با احترام🙂

اخه مگه خواستم‌ زنم بشی که پسندیدنت برام مهم باشه 😄 

خواهرانه گفتم بهت🌸امیدوارم همیشه شاد باشی🌸

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

میتونی همین تاپیک رو نگاه کنی 😊

چندتاتاپیک معرفیت کنم ک زبان زد چ شهرهایی هستن قدبلنداش🤔عزیزم قد۱۷۰/۱ خوبه واسه خانوم

ولی من الان ۱۷۴ هستم 

آیا درسته بگم ک ....؟😊هرکسی توی شهرخودش شهریاره گل قشنگم

اوه اوهکرد هستی؟؟بعد بمن میگی رو هیکلت کار کن؟ماشالا دخترای کرد که سرتا پا چربی و گوشتن☺️

جاتو پهن کردی توی تاپیکم ها😆

تو مگه هیکل منو دیدی؟😂

من ۶۵ کیلوام

نه اسکینی ام نه چاق 

2810