2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 14213 بازدید | 422 پست
من گارد خاصی ندارمولی اطرافیان هر جا میخوان برن خواستگاری میگن ظریف و کیوت میخایمحس اقتدار بهشون مید ...

اره بخدا ما هم همه میگن قد کوتاه کیوت تر هست و ظریف بغلی میرن سراغ قد کوتاه همش

ای آن که دوست دارمت اما ندارمت                                     جایت همیشه در دل من درد مــی کـند💔🍃

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805
کودکستانه مگه ؟سر اینکه پسر شماهارو بخواد یا نخواد بحث میکنین ؟همینکارارو میکنین پسرا اعتماد به سقف ...

اره دقیقا حرفت کاملا درسته من فقط گفتم راجب همه‌ی پسرا شما نظر ندی🤪

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

من اصن به قد توجهی نداشتم تا موقعی که ازدواج کردم. هعی دیدم همه دنبال قد منن😂 خواهرشوهرم اصرار داره ۱۷۳ قدش ولی هم قد منه حتی یکم کوتاه تر. من ۱۶۸ ام. یه ویژگی خوبه ها ولی نه در اون حد که بخوای بهش افتخار کنی یا پز بدی

استارتر منم قدم ۱۷۲ با وزن ۶۷. موافقم باهات. پاشنه بلند بپوشی جلب توجه می کنی و ماشالا ماشالا زیاد شنیدم. البته سلیقه ایه‌. با احترام به همه دوستای گلم همه آفریده یه خداییم مهم انسانیته 

در مورد پسرا تو نظر نده ناموسا😅😅 تو اینستا یه نظر سنجی دیدم ۷۸ درصد پسرا دختر قد بلند نظرشون بود

اون 22 درصدی هم که قد بلند مدنظرشون نبوده خودشون قدشون کوتاه بوده احتمالا

این بیشه ماست که بیچاره کند شیران را... 

من کوردم

عه کورد کجایی؟؟😅وقتی گفتی داداشم بلنده حدس زدم کورد باشی

خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بنده داداشم ۱۹۰ و معیار خودش دختر قد بلندهپسرخالم ، پسر عموم همه خانماشون بلنده

عزیزم اگر همه قد بلند هستین پس اینهمه ماشاالله ماشاالله تو فامیل برای قد شما یکم عجیب نیست؟

اونم برای قد ۱۷۰ که زیاد هم بلند نیست و نرماله؟

من خودم این قدو میپسندم ولی اینکه همه تو خیابون نگاه میکنن و این داستان ها خیلی عجیب بود واقعا

Afsaneh_67 و کاربری شانزدهم سابق😃متاسفانه حقیقت براتون تلخه و گزارش میزنین😉ریپلای بیخود و بی جهت مساوی هست با تگ کردن نی نی یار…احترام خودتو نگه دار دوست عزیز❤️
2810