2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 8961 بازدید | 422 پست
از کجا معلوم اصلا تاپیکش دروغ نباشه ولی من خودم خسته شدم از قدم متنفرم ب شدت ب حدی ک میخواستم عمل قد ...

میفهمم واقعا سخت یکی بیاد از چیزی تعریف کنه و پز بده ک هیییییچ نقشی توی اون نداره و خیلی بی ادبانه میگه زیر 170 نمی پسندم. مگه ایشون کی که بپسنده یا نه؟؟؟ انشالله که ادم درست و باشخصیت توی زندگیت بیاد با هم خوشبخت بشید

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم هر کس قد و زیبایی منحصر به فرد خودش رو داره برای این چیز ها که نباید ناراحت شد

خب میدونی 

هر چ قدر ب خودم برسم و‌ازم تعریف کنن ب نظرم کافی نیستم 

یکی بابام خیلی میزد تو سرم که کوتاهی در حالی که هم قد خانم‌های اطرافم هستم

اون پسر فاکیلمون که ازدواج کرده زنش خیلی قد بلنده

و یه بار داداشم خطاب به اون گفت در حدش نیستم من 

بهش گفتم مگه من چی کم دارم ازش هم باهوشم هم بلدم زندگی جمع کنم 

گفت قد و‌هیکلی گفتم 

گفتمش اره باید اختلاف قد و هیکل داشته باشیم 

اون درازه و غیر عادی و من از هیکلم راضی هستم 

ولی خب احساس میکنم تخریب شخصیتی شدم 😞 هنوز که یادش میافتم حالم بد میشه 

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

2805
میفهمم واقعا سخت یکی بیاد از چیزی تعریف کنه و پز بده ک هیییییچ نقشی توی اون نداره و خیلی بی ادبانه م ...

مرسی که درک میکنی 

چ قدر تو خوبی 

راستش اردواج کردم 

ولی این کینه هنوز تو دلمه 🥺

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

خب میدونی هر چ قدر ب خودم برسم و‌ازم تعریف کنن ب نظرم کافی نیستم یکی بابام خیلی میزد تو سرم که کوتاه ...

قدت چنده؟ درسته که قد بلند جذابه ولی قد کوتاه هم بامزه و قشنگی خودشو داره دختر کوچولو ی بغلی هم قشنگه بنظرم شما چون خودت رو با همسر فامیلتون مقایسه میکنی اعتماد بنفست اوردی پایین

به اندازه کافی دیده شدم عزیزم❤️چرا اینقدر خانمهای اینجا داغ میشن ب دختر با اعتماد ب نفس میبینن؟شکر گ ...

شما حق نداری برای همه تعیین کنی که چه قدی ایده ال اینجا پر دختر نوجوان. برای من ک مادر34 ساله م مهم نیست ولی وقتی ی دختر 17 ساله شاید قدش کوتاه باشه ببین شما با قد 170 ایده ال میدونی و زیر ان اصلا مورد پسندت نیست قطعا اعتماد ب نفس ش از دست میده

شما بیا از استعداد و توانایی هات تعریف کن ما همه تشویق ت میکنیم نه برا چیزی ک هیچ نقشی تو اون نداشتی پز بدی

ویران شده را حوصله معمار نباشد//ویرانه ما را بگذارید که ویران بماند....... 

خواهرمو ببینی میزارتت تو جیبش عزیزم🙄

۱۸۱ قد خواهرمه 

تو لای مزه های زندگیم شیرین ترین طعمی... پسرم 🌹💕♥️زندگیم همسرم🖇️پسرم💗 آقایون درخواست دوستی ندین❌ درخواست دوستی بدون هماهنگی قبول نمیکنم❌🌺🦋

بنظر منم ایده آل ترین قد برای دختر ۱۶۰ تا ۱۶۸ عه

زیاد اهل دعوا نیستم ولی وقتی بحث درمورد حقوق زنان باشه نمیتونم بی تفاوت باشم هرکی یجوری با خدا ارتباط میگیره من حرف زدن با خدا رو به زبان عادی دوست دارم ناراحت یاخوشحال باشم بعضی وقتا بلند و بعضی وقتا آروم باهاش حرف میزنم خدا آن حس زیبایی است که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ میدزدد سکوتت رایکی همچون نسیم دشت میگوید:کنارت هستم ای تنها♡ 

2810