2777
2789
عنوان

قد بلند بودن عالیه

| مشاهده متن کامل بحث + 14213 بازدید | 422 پست
من یک سال و نیم پیش ی تاپیک راجب دختر با قد ۱۷۰ زدم :/قاعدتاً اگه فیک هم باشم توی این مدت دووم نمیا ...

بخاطر قدت نگفتم دخترم به خاطر طرز حرف زدنت گفتم که بچه گونه هستش 

و این حجم از توجیه کردن غیر قابل باوره 

چون سال پیش تاپیک قد بلند زدی الان هم تاپیک قد بلند زدی پس یعنی واقعی هستی 

ماشاءالله که قدت بلنده ان شاءالله که بختت هم بلند باشه 

البته اگه بتونی با این اخلاقت بختتو نگه داری 😐 

موفق باشی

کامنت های من با لحن مهربون هستند و هرچقدر دوست داشتید لایک کنید کیه که از لایک شدن بدش بیاد منکه خوشمم میاد ✅😃و کامنت منفی جواب نمیدم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

2805

خوب هرکس یه نظرمیپسنده بنظرم ۱۶۸ ب بالابلنده واقعابرازن دیگه 

اللهم عجل فرجه مهدی💚 مدتی هست که حیرانم و تدبیری نیست...🤍در یک جنون سختبا ساز تو رقصیدم...‏«آن‌ها که عکس‌ها را نبوسیده‌اند، عاشق نشده اند حسینی میمونم حسینی میمیرم ....❤️یاعلی 

عزیزم هر کسی ی ویژگی مثبت داره که از نظرش از همه ویژگی ها مهم تر و بهتره یکی سفیده یکی ژن چاقی نداره یکی بینی خوش فرم داره یکی چشمای رنگی داره یکی موهای خیلی خوبی داره در کل اعتماد بنفست فریبنده هست خصوصا که از نظرت فقط قد ۱۷۱ عالیه

آره بنظر منم ۱۷۰  خ خوبه

خودم ۱۶۷.کاش ۳سانت بلندتر بودم ولی منم خوبم 

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙
بخاطر قدت نگفتم دخترم به خاطر طرز حرف زدنت گفتم که بچه گونه هستش و این حجم از توجیه کردن غیر قابل با ...

شما کسی بودین که اول انگ دروغگو بودن ب من زدین

شما هم دیگران رو زود قضاوت نکن منم اخلاقم تند نمیشه🌹

2810