2777
2789
عنوان

خواستگاری و ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 134 بازدید | 28 پست

آقا پسر چند سالشونه؟ این بیماری رو در موردش چیزی میدونه؟ اینکه هزینه درمانش از پسش برمیاد ؟ یا چه مشکلاتی ممکن تو زندگی مشترک بیاد یا حتی ژنتیک و بچه دار شدن و.... 

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔

راستش نه اصلا دلم همچین ازدواجی نمیخوادیعی میکنم منصرفش کنم هرگز هم دوست ندارم اموالم بعداز مرگ گیر اینجور آدمها بیاد، دل هرمادری برای پسرش زیبایی، سلامتی ثروت آرامش و....میخواد

سراسر زندگی من معجزه بود 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آقا پسر چند سالشونه؟ این بیماری رو در موردش چیزی میدونه؟ اینکه هزینه درمانش از پسش برمیاد ؟ یا چه مش ...

۲۶ سالشه. نه والا بنده خدا ندیده بوده تاحالا 

هزینه هم داره صددرصد من اونو دقیق کاری ندارم منظورم اینه ک اولا مطلقس‌ بعد اینکه اوضاع خانوادشم‌ اینجوریه دیگه اونام طلاق گرفتن 

مریضیش ک بکنار

2805
راستش نه اصلا دلم همچین ازدواجی نمیخوادیعی میکنم منصرفش کنم هرگز هم دوست ندارم اموالم بعداز مرگ گیر ...

خانواده‌ای جاریمم فعلا راضی نشدن اما پسره اسرار داره میگه می‌خوامش 

گرمه بنده خدا نمیدونه فعلا 

۲۶ سالشه. نه والا بنده خدا ندیده بوده تاحالا هزینه هم داره صددرصد من اونو دقیق کاری ندارم منظورم این ...

طلاق گرفتن مامان و باباش که هیچی نمیشه گفت چون دست خودش نبوده اما طلاق گرفتن خودشم نمیشه واقعا قضاوت کرد کدوم مقصر بوده و دلیل جدایی چی بوده ولی مشاوره قبل ازدواج خیلییی خوبه برن چندجلسه تا دخترخانم دوباره تجربه اشتباهی نداشته باشه و آقا پسر هم راهنمایی درست بشه 

دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔
خانواده‌ای جاریمم فعلا راضی نشدن اما پسره اسرار داره میگه می‌خوامش گرمه بنده خدا نمیدونه فعلا

خدا کنه از خر شیطون بیاد پایین، با زبون خوش عاقبت کارو بهش بگین

سراسر زندگی من معجزه بود 
طلاق گرفتن مامان و باباش که هیچی نمیشه گفت چون دست خودش نبوده اما طلاق گرفتن خودشم نمیشه واقعا قضاوت ...

نمی‌دونم چجوری فکر می‌کنی اما اینجور آدما زندگیه سختی داشتن از لحاظ فکری و از لحاظ روانی بسیار درگیر بودن 

طلاق پدر مادرش قطعا رو این بچها تاثیر می‌ذاره طلاق خودشم صددرصد چون ۲۴ سالشه تو سن کم ازدواج کرده و الآنم دوباره میخواد ازدواج کنه شرایطش واقعا عجیبه 

منظورم در کل اینه خانواده بشدت مهمه خیییییلی 

نمی‌دونم چجوری فکر می‌کنی اما اینجور آدما زندگیه سختی داشتن از لحاظ فکری و از لحاظ روانی بسیار درگیر ...

آره خب زندگی آرومی نداشته ولی چندجلسه مشاوره قبل از ازدواج برن اون مشکلات احتمالی که ممکنه تو ازدواج باهاش باشه رو مشاوره در میاره