آقا پسر چند سالشونه؟ این بیماری رو در موردش چیزی میدونه؟ اینکه هزینه درمانش از پسش برمیاد ؟ یا چه مشکلاتی ممکن تو زندگی مشترک بیاد یا حتی ژنتیک و بچه دار شدن و....
دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
۲۶ سالشه. نه والا بنده خدا ندیده بوده تاحالا هزینه هم داره صددرصد من اونو دقیق کاری ندارم منظورم این ...
طلاق گرفتن مامان و باباش که هیچی نمیشه گفت چون دست خودش نبوده اما طلاق گرفتن خودشم نمیشه واقعا قضاوت کرد کدوم مقصر بوده و دلیل جدایی چی بوده ولی مشاوره قبل ازدواج خیلییی خوبه برن چندجلسه تا دخترخانم دوباره تجربه اشتباهی نداشته باشه و آقا پسر هم راهنمایی درست بشه
دعای نی نی سایتیا برام گیرا بوده معمولا ، با دلای پاکتون دعا کنید برام شوهرم بیاد سمتم و زندگیم درست بشه😢💔 الهی خیر و برکت بباره به زندگیتون😢💔