2777
2789
عنوان

داییم فوت شده گریم نمیگیره

249 بازدید | 22 پست

چیکار کنم خیلی کم میدیدمش شاید چند سالی میشد ندیدمش 

با اینکه خیلی مظلوم بود و بی آزار ولی نمیتونم تو جمع گریه کنم 

تو تنهایی خیلی براش گریه کردم ولی تو مراسم نمیتونم 

فردا هم خاک سپاریه چیکار کنم آخه 

زشته همه یجوری نگام میکنن 

از اون بدتر مادرشوهرم اگه ببینه تیکه میندازه ک تو سنگ دل و بی احساسی داییت مرده اشک نمیزی ولی من واقعا براش ناراحتم الان دو روزه چیزی نخوردم حالم خرابه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

2805

شوک شدی 

خدا بیامرزه 

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

✅راه حل این مسئله👈🏻 مصرف سویق عدس است.😍😍

✅مصرف سویق عدس باعث جاری شدن اشک چشم می‌شود؛ زیرا صفرای زیاد و غلبه ی خشکی صفرا را از قلب کاهش می‌دهد و قلب را کاملا نرم و رقیق می‌کند و غلظت غالب شده بر قلب را به خاطر گوشت خواری افراطی ،از بین میبرد. 

😊سعی کنید از این به بعد حتما گوشت را با مصلح خود یعنی با اندکی سرکه انگور، بعد از صرف غذا، میل نمایید(به همین خاطر است که در فرهنگ ایرانی از قدیم، مصرف عدس پلو یا خوراکی هایی که عدس ملزوم اصلی آن غذاست، در ایام قبل از محرم و ماه محرم‌، در تمام کشور رواج داشته و دارد) //همچنین مصرف سویق عدس برای افراد دارای غلبه ی صفرا و افراد کم خون و رفع تشنگی و عطش ناشی از صفرا نیز مناسب است. 

✅روزی چند قاشق غذاخوری سویق عدس با آب معمولی يا آبمیوه، میل کنید.. شب در مجالس روضه مثل ابر بهار گریه خواهید کرد.👌👌

🚫🚫دقت داشته باشید که در مصرف عدس و سویق عدس زیاده روی نکنید زیرا، زیاده روی در آن، اعصاب را متزلزل و قلب را بیش از حد رقیق می‌کند.👉🏻👊🏻👊🏻

امیرالمومنین علی میفرمایند:از خلوتی راه سعادت نهراسید!!

ینی واقعا اینا براتون مهمه بالا لطفااا خود واقعیتون باشین بدرک ادما چی میگن...

من اینم دیگه خب حتما دلیل داره گریه نمیکنم ب کسی چه...چقد نظر دیگران براتون مهمه..اینجوری اصن لذت میبرین از زندگی خوتون؟

2810