2777
2789
عنوان

مزاحم

110 بازدید | 36 پست

من کلا یه آدم استرسیم یه خدا نشناس امروز از صبح هی تماس میگیره منم جواب نمیدم و میزارم بلک لیست ولی باز با یه شماره دیگه میزنگه، خسته شدم، ظهری ناهار درس کردم اومدم تو گوشی دیدم پیام داده آدرس خونم داده و میگه هکت کردم. 

اینم بگم که من هیچ رابطه ای قبل از شوهرم نداشتم. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
این یه آشناست که میخواد سربه یرت بزاره یا یه آتو حسابی ازت بگیره و برات دردسر درست کنه

اخه من تازه شمارمو عوض کردم و کسای زیادی شمارمو ندارن حتیخواهر شوهرام 

درخواست دوستی نده ممنون❤

بردار ببین چی میگه. بعضا تبلیغات و ایناس یا یه دوست قدیمی یادش افتاده. چیز مهمی که نیست چرا استرس می ...

میگه هکت کردم و فحش میده میگه میکشت... 

درخواست دوستی نده ممنون❤

خب پس شک نکن که آشناست شوهرتو درجریان بزار که بعدا بدتر نشه

میگه من قبلاا میخواستمت و این چرت پرتا ولی من یادمه هیچکس منو نمیخواست و خوشبختانه با کسیم به غیر از شوهرم در ارتباط نبودم. 

درخواست دوستی نده ممنون❤

میگه هکت کردم و فحش میده میگه میکشت...

خب عزیزم بهترین کار ارتباط با پلیس فتا هستش ! ترسم نداره ک اینجوری بترسی ضعف میدی دس اون شخصی ک تهدیدت میکنه 

حق اونه که خودش بیاد ، تو بدی بره ، باز برگرده بهت:)

2810