2777
2789
عنوان

رفتیم مراسم روضه یهو یه پسر اومد

377 بازدید | 17 پست

سلام بچه ها  رفتیم روضه جلسه خانمانه بود

یهو یه پسر اومد ۲۵ سال سن داشت اما از لحاظ ذهنی مشکل داشت و  تقریبا لال بود 

رفت دست صاحب روضه رو بوسید به سختی گفت خاله قبول باشه (نامفهوم میفهمیدیم) 

صاحب روضه هم گفت خوش  اومدی بشین برات نذری بیارم

وااای یهو پسره به نشانه ی لطف دخترای صاحب مجلسو گرفت بوسید جیغ و صدا تو اشپزخونه میومد مجلس ختم روضه شد خنده خانما 

اخه اون بیچاره چه میدونست نامحرم چیه میخواست به صاحب مجلس لطف کنه 

نشست وسط خانما براش شربت اوردن یکی خورد نامفهوم گفت یکی دیگه دوباره براش اوردن دوباره گفت یکی دیگه 

بمیرم الهی بار اخر یکی از خانمای اونجا گفت پاشو رودل میکنی به سختی و نامشخص گفت یکی دیگه بدید برم یکی دادن دستش زمانی که میخواست بره مامانم یه مقدار پول گذاشت جیبش 

حدس بزنید چی شد؟ 

دست مامانمو بوسید دستاشو برد بالا گفت خععع.داااا و اشاره کرد به مامانم یعنی خدایا هوای اینو داشته باش 

زنای دیگه از خنده روده بر شدن اما من خیلی دوست داشتم یه مبلغ بیشتری بهش بدیم دعامون کنه

دعا کردنش خیلی قشنگ بود 

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای گالریم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

نذریشو گذاشت زمین و دعا کرد و برداشت برد 

امضامو بخون ❌کاربری اولم  نیست 🦋 چونکه بهم گفتین مثل نور الدین خانزاده ماجرا تعریف میکنی شدم نورالدین 😁😂نوری صدام کن.  تو تاپیکای من عکسای گالریم به راهه 😍 فقط روشون مینویسم نورالدین که کپی نکنن ‌‌. بی احترامی و بی مزه گی جوابی مثل خودتون داره🤚🏻عاشق شهدا💖 لرستانی هستم 🕊آشنای عزیز  اگر منو شناسایی کردی بهم بگو دیگه انقد مرموز گوشیمو نگاه نکن و از نینی سایت الکی سوال نپرس که میدونی چیه یا نه!  بابا فهمیدیم میدونی اونم به لطف عکسای گالریمه که دیدی با تشکر

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

دلیل خنده بعضیا رو‌به رفتار اینطور بچه ها نمیفهمم. اینا روحشون پاک و بی آلایش هست 

دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
الهی من گریه ام گرفت بخدا اینا چقدر دلشون پاک این بچه ها

خیلیییی وقتی هم رفت برا همه خانما دست تکون داد و خداحافظی کرد 

2810