2777
2789
عنوان

بیماری ایدز

276 بازدید | 25 پست

سلام خوب نیستم رفتم سونو واژینال دادم من ندیدم سرش روکش گزاشت یا نه الان به جونم افتاده ایدز یا زیگیل یا هر مریضی دیگ ای گرفتم ب نظرتون ممکنه توی سونو گرافی ها رعایت نکنن البته جای خوبی هم مثلا رفتم ولی جلو خودم چیزی عوض نشد ب نظر منم چیزی روش نبود دیگ بقیش یادم نیست نمی‌دونم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

صدرصد ممکنه رعایت نکنن دیگه بیخیال باش تموم شد رفت من ب هیچگس و هیچ‌چیزاعتماد ندارم

دقیقا منم بی اعتمادم وگنه همه میگن رعایت میکنن چون خودشون فرستادن از داروخانه بخریم خریدم بهشون دادم زیر اندازم انداختیم ولی جلو چشم من چیزی عضو نکرد نمی‌دونم من وسواس فکر هم دارم 

2805
مراکز پزشکی رعایت میکنند

همه همینو میگن ای کاش منم یکم ب بقیه اعتماد داشتم آزمایشگاه میرم اعتماد ندارم تا جلوم باز نشه سرنگ کلا همیشه ترس داشتم و این ترس همراهم مونده سونو واژینال هم نمیدونستم اولین بارم بود وگنه دقت میکردم شایدم گزاشته نمی‌دونم ولی فکر اینکه نزاشته منو داره اذیت میکنه 

دقیقا منم بی اعتمادم وگنه همه میگن رعایت میکنن چون خودشون فرستادن از داروخانه بخریم خریدم بهشون دادم ...

اشکال نداره منم تجربه کردم همچین چیزی نگران نباش نکرانب بدتر سیستم ایمنی ضعیف میکنه و از هرچی بترسی سرت میاد

کارزار خروج افغان ها رو امضا کن👇https://www.karzar.net/136819
چون جونت و سلاامتیت برات مهمه اینجور وقتا رودروایستی رو بذار کنار و بگووووووو حقه تو هست که بخاطر سل ...

اصلا نمیدونستم چجوریه روشش اولین بارم بودش رفتم فقط فرستادن داروخانه کاندوم و زیر انداز خریدم تحویلشون دادم زیر انداز ک‌خپدم انداختم زیر ولی اونو نمی‌دونم گزاشت یا نه بعدا تو فکرم اومد ک چرا دقت نکردم 

ببخشید سونو واژینال درد داره من نرفتم تو بارداری هم از رو شکم سونو کرد

هيچوقت خودتو با كسي مقايسه نكن واز زندگي لذت ببر. يكي تو ١٨سالگي ازدواج ميكنه 👸ده سال بعد بچه دار ميشه 🤱يكي تو ٢٨سالگي ازدواج ميكنه👰🏻 يكسال بعد بچه دار ميشه 🤰🏽يكي لباس مارك 👖🧥ميپوشه با اسنپ ميره مياد 🚕يكي لباس معمولي ميپوشه با شاستي ميره مياد🚘.يكي از اخراج شدنش خيلي خوشحال ميشه 🙃يكي از استخدام شدنش تو شركتي كه ارزوشو داشته😍يكي گوشي ٤٠ميليوني داره🤳 ماشينش پرايده 🚗يكي پرادو داره گوشيش ٤ميليونه📱يكي از ازدواج كردن باعشقش خوشحال ميشه 💑يكي از بيرون اومدن از يك رابطه سمي🚶🏻‍♂️.يكي٣ميليون ميده مو رنگ ميكنه🧝‍♀️ تو حسابش ٥ميليونه💶 .يكي٥٠٠تومن ميده مو رنگ ميكنه تو حسابش ٥٠ميليونه💵يكي هرسال وسيله خونه عوض ميكنه  مستاجره🏕يكي هزينه چنداني براي وسيله خونش نميكنه صاحب خونست🏡جهنم زندگي يه نفر ممكنه بهشت زندگي يكي ديگه باشه🎇🌈 اينكه كجايي تو چه سن 👼🏻🙋‍♀️🙋🏻‍♂️و موقعيتي تعيين ميكنه كه اتفاقات از نظر ما خوب باشه يا بد.هميشه يادتون باشه چي از زندگي ميخوايد و باچي خوشحاليد😍(كپي ممنوع🚫)
2810