2777
2789

بزن تو اینترنت من یه بار از تو اینترنت در اوردمش خوندمش 

چون بعضی آیه ها و اینا رو حفظ نبودم گوشی رو گذاشتم جلوم انجام میدادم مراحلشو ولی وسط نماز پشیمون شدم از ادامه دادن آخه خیلی سخت و طولانی بود وای😅😂🩹

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

استاد عزیزی گفتن نماز شب کامل و ۱۱رکعتی برا اوناس که ۴۰ سال نماز شب میخونن

برا ماهایی که تازه قراره شروع کنم

فقط یک رکعت نماز وتر

حمد و سوره

قنوت( هر دعایی که خواستی، حتی به فارسی، حتی دعاهای دنیوی)

رکوع سجده تشهد سلام

همین😅

لطفا پستامو لایک نکنید🌸
زدم گوگل ولی یجوری بود زیاد متوجه نشدم

عزیزم شما اگر بخوای کامل بخونی ۱۱ رکعته 

واقعیتش من کم پیش میاد کامل بخونم چ برسع به شما ک اولین بارتونه

البته خب اونایی ک من نمیخونم نماز نافله هست نیتش مث نماز صبحه ۴ تا نماز دو رکعتی شبیه نماز صبح

ولی ۳ رکعت اخر پرفضیلته 

دو رکعت به نیت نماز شفع ک رکعت اول حمد و ناس رکعت دوم حمد و فلق     این نماز رو که تموم کردی 

بعدش یه رکعت نماز وتر نیت میکنی حمد میخونی ۳ بار توحید و یک بار فلق و یک بار ناس

بعد تو همون رکعت دست چپت رو به حالت قنوت میگیری 

تو قنوت دعای قنوت میخونی 

بعدش ۴۰ تا مومن رو دعا میکنی اگ نمیخوای میتونی ۴۰ بار بگی اللهم اغفر للمومنین و المومنات و المسلمین و المسلمات

یا اگر بخوای پدرت یا فامیل یا شهدا رو اسم ببری 

مثلا بگو اللهم اغفر ابراهیم هادی و.....  باید این تعداد ۴۰ نفر بشن 

بعدش ۷۰ مرتبه میگی استغفرالله ربی و اتوب الیه

بعدش ۷ بار میگی هذا مقام العائذ بک من النار 

بعدش ۳۰۰ بار الهی العفو 

اگ همه جای نماز رو نمیگم ینی بقبه جاهاش مث نماز عادیه 

زدم گوگل ولی یجوری بود زیاد متوجه نشدم

نمی‌دونم دیگه تو کتابی چیزی نداری شیوه خوندنشو؟مفاتیحی چیزی

آقایون درخواست دوستی ندین میترکونم کاربریتونو🍃متاهل و متعهد به همسر💍عاشق کتاب همسر زندگی و روانشناسی 🍃دانشجوی روانشناسی 🍃اطلاعات شخصی درباره زندگی شخصیم نمیدم 🍃آقایون ریپلای نکنن🍃ازسال98خواننده خاموش بودم 🍃درخواست دوستی هیچ کسی پذیرفته نمیشود لطفا به اعتماد ها خیانت نکنید💛
در مورد اسم کاربریت چیزی میدونیاون روز از یکی شنیدم ولی نمیدونم چی هست

اسم کاربریم مربوط به یه روش هست که بومیان هاوایی کشفش کردن اسم کتابش محدودیت صفر هست مثل قانون جذبه 

برای درمان بیماری ها از راه دور یا حتی درمان بیماری بدون ملاقات بیمار کاهش وزن و افزایش پول و این چیزاست 

واسه یه درمانگره که میاد بیمار های روانی یک تیمارستان رو بدون اینکه اونها رو ببینه درمان می‌کنه فروشنده ها میتونن از این روش برای افزایش مشتری هاشون استفاده کنن یا مثلا اون خونه ای که جنگ و دعوا های بی دلیل و کل کل توشه رو بهبود میده من هنوز فرصت نکردم کامل بخونم کتابش رو ولی خیلی جالبه به جز این کتابه که یه چیزی شبیه قانون جذبه یه سری چیزای دیگه هم هست 

عزیزم شما اگر بخوای کامل بخونی ۱۱ رکعته واقعیتش من کم پیش میاد کامل بخونم چ برسع به شما ک اولین بارت ...

وآقا اون قسمت ۳۰۰ بار سخته نمیدونم باید چجوری بفهمم ۳۰۰ بار گفتم

نماز شب بینظیره بینظیر

من سه رکعت اخر رو‌فقط میخونم تو قنوت نماز وتر تعداد اذکار گفته شده رو گاهی کمتر میگم خیلی مونده تا بتونم کامل کامل بخونم اما همینم خیلی دلمو آروم میکنه

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚
نماز شب بینظیره بینظیرمن سه رکعت اخر رو‌فقط میخونم تو قنوت نماز وتر تعداد اذکار گفته شده رو گاهی کمت ...

میشه بگین تو قنوت چی میگین من تو قنوت چی بگم که سخت نباشه چون اولین بارمه 

و اینکه بعد گفتن این اذکار حاجتمو بگم؟

عزیزم شما اگر بخوای کامل بخونی ۱۱ رکعته واقعیتش من کم پیش میاد کامل بخونم چ برسع به شما ک اولین بارت ...

ببخشید بعد که اسم اون ۴۰ نفرو گفتم دستم رو میارم پایین ۷۰ مرتبه میگم استغفرالله ربی و اتوبوس الیه یا همونجوری به حالت قنوت میگم؟

2810