2777
2789

دیروز قرار بود منو ببره بازار صب بیدارش کردم بزور ساعت ۱۱ بیدار شد حوله برداشت بره دوش بگیره !بعدشم ک رفتیم تا رسیدیم ی النگو خریدم بعدش قرار شد برم لباس بکیرم مغازه بستن برگشتیم گف فردا صب بیدارم کن زود میایم امروز بیدارش کردم باز بزور ۱۱ پاشد( شب کاره) گف وای یادم رف امروز قرار برم بانک اخرین مهلتمه! گفتمش خب تو چرا گفتی میریم ار صب ک بچه رو فرستادم مدرسه منتظر موندن رفتم اماده شدم ، بهم میگه خب چ اشکالی داره تو همیشه بیداری! تازه یادم افتاد! اعصابم داغون شد هرچی از دهنم دراومد بش گفتم اونم گف باشه پاشو بریم تا کاراشو کرد رسیدیم مغازه ها بستن! دوباره بیرون هرچی از دهنم دراومد بش گفتم اونم  جوابمو میداد دعوا شد گف خفه شو وگرنه میزنم تو گوشت! منم دیگه بغضم ترکید برگشتیم خونه فقط هم فردا میتونم برم چون بعدش تعطیله و بچم خونس( بازار ببرم اذیت میکنه) لطفا نگید تنها برو بازار دوره منم باردارم نمیتونم ، حالا هم قهریم خیلی هم حالم بده😔من مقصرم یا اون من باید معذرت خاهی کنم؟ ولی اون همیشه سرکارم میزاره سالی یبارم منو میبره بیرون اینطوری زهرم میکنه😔بعدشم اگ ازم رابطه بخاد پسش بزنم اونم بهم توهین میکن و داد بیداد میکنه بعدش خودم میرم سمتش از دلش درمیارم اما اون سه روزه نیومده سمتم قاعدتا اون باید بیاد معذرت خاهی😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سر ی خرید کردن چکارا می‌کنند بس بابا مگه بچه اید‌

جا شوهرت بودم صدسال نمیومدم طرفت

متاهل و متعهد ❤️ لطفا هرکی امضامو دید اکر دوست داشت برام دعا کنه بریم سرخانه زندگیمون خسته شدم از عقد وام ازدواجمون جور بشه ضامن جور بشه 
2805

خب آخه بازار امروز نشه فردا میشه عزیزدلم

چرا باید دلخوری درست کنی

تو که میگی بردت النگو خرید یعنی قصد خرید داره حالا دو روز دیرتر چه فرقی داره اگر مناسبتی نباشه

اتفاقا منم با بابام دقیقا دقیقا به مدتها سر لباس اینو دارم همین امروز بهش گفتم گفت میخام ماشینو بیمه کنم یه چند روز دیگه

دعوا که قرار نیست بکنم اول و آخر میریم می‌خریم

ولی شما باید قشنگ بشینین صحبت کنین وقت بزارین برای خرید جا اینکه با جنگ و دعوا 

عزیزم واقعا چیز خیلی حادی نبود که اعصابتو خورد کنی حالا دوباره ی روزی که بچتون مدرسه بود میرفتین و شما شروع کننده دعوا بودی باید از النگویی که خریدی لذتشو میبردی نه مغازه فرار میکنه نه شما نه همسرتون یکم صبور باش عزیزم و تو دعوا چرا فحش میدی 

من بقیشو نمیدونم ولی همسر منم که شب کاره،واقعا صبح نمیتونه بیدار بمونه،سردرد میگیره.حالا اگه بخواد ببره بازار که اصلا.مگه کار واجبی پیش بیاد.شب کاری خیلی بده.دیگه از بقیه شرایط زندگیتون خبر ندارم.

اگه ناراحت نشی و بی ادبی نباشه. مقصر شما هستین. اولا گفتی شب کاره 11 به زور میتونه بیدار بشه. بعدم کار داشته چرا دیقه هی یه چیزیو تکرار میکنی. از نوشتت فهمیدم اون آدم خوبیه و صبوره. شما عصبی و اینکه شراط و موقعیتش درک نمیکنی هستی. 

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من از قبل نمیشناسمت و تاپیکاتو نخوندم ولی طبق این حرفایی که الان زدی مقصر شوهرته ، چون اصلا آدم وقت شناسی نیست و دوما شما بارداری باید رعایت حالتو کنه ولی از طرفی تو نباید تا اتفاقی میوفته شروع کنی فحش دادن

مها هستم عزیزمچ ربطی داره طلا واسه سرمایس واسه زندکیمونه ن فقط خودم چ روزایی ک شوهرم عین مرغ سر کنده ...

خوشبختم مها خانم

اگر یک روز از من بپرسندقوی ترین زنان دنیا چه کسانی هستند؟جواب می دهم...زنانی که تنهایی را یاد گرفته اند!
خب آخه بازار امروز نشه فردا میشه عزیزدلمچرا باید دلخوری درست کنیتو که میگی بردت النگو خرید یعنی قصد ...

باورت میشه ۵ ماهه منتظرم همین بازار رفتن و النگو ام؟ دقیقا پنج ماه ، چند ماه پیشم پولا اماده بود خاستیم بریم باباش زنگ زد پول خاست گفت بدم گفتم بده نیاز دارن دوباره ۲ ماه طول کشید ک برگردوند پولارو طلا هم اتیش گزف تا جمع شدن پولا ۵ ماه طول کشید

2810