2777
2789

بچه ها من دوتا سزارین داشتم به فاصله ۲۰ ماه از هم از بعد زایمان دومم رحمم هی درد میکنه بعد زایمان دومم ۱۰ ماه پریود نشدم ولی بعدش که پریود شدم پریود هام خیلی سنگین هستن به طوری که ماه اول‌پریود شدنم نمی تونستم از جام تکون بخورم انگار شیر آب ازم باز شده بود اینجا هم تاپیک زدم گفتن دوبار زایمان کردی پس طبیعی هست چه انتظاری  داری منم فکر کردم واقعا طبیعی هست دیگه امروز رفتم سونوگرافی داخلی شکم بهم گفت دیواره رحمت ۱۲ سانتی ضخیم شده حتما برو دکتر زدم نت چیز های جالبی نیاورد 😕کسی تجربه ای در این خصوص داره 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

برو دکتر متخصص

منم ضخامت اندومترم ۱۸ بود با خونریزی زیاااد 

دو ماه بود خونریزی شدید داشتم پاک نمیشدم 

فعلا دکتر هیستروسکوپی و تیکه برداری کرده تا با توجه به  نتیجه ش بهم دارو بده 

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
برو دکتر متخصصمنم ضخامت اندومترم ۱۸ بود با خونریزی زیاااد دو ماه بود خونریزی شدید داشتم پاک نمیشدم ف ...

من الان باید چیکار کنم بعد دارو‌ کار دیگه ای می کنن؟منم خونریزی هام شدید هست از بعد زایمان دومم میخواستم اون زمان برم دکتر اینجا بهم گفتن دوتا زایمان کردی چه انتظاری داری دیگه فکر کردم راست میگن نرفتم 

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
برای خودت و مادرت صلوات فرستادم

قربونت عزیزم 

من الان باید چیکار کنم بعد دارو‌ کار دیگه ای می کنن؟منم خونریزی هام شدید هست از بعد زایمان دومم میخو ...

من فعلاً فقط هر ۸ ساعت یه بار ، دوعدد مفنامیک اسید میخورم

خونریزی رو کم میکنه 

تا جواب پاتولوژیم بیاد  

خدایا بی نهایت شکر🙏🌹دوست خوبم میشه براحاجتم دعا کنی و یه صلوات مهمونم کنی؟ممنون🥰😘
فک کنم کورتاژ تشخیصی برات انجام بدن

یعنی چی چیکار میکنن😯

یعنی چی چیکار میکنن😯

یه کم دیواره ی رحم رو میتراشن،میفرستن نمونه برداری براساس اون دارو میگیرید

فقط 10 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حسین جان،من شنیدم سرعشاق به زانوی شماست،واز آن روز سرم میل بریدن دارد ⁦❤️⁩⁦❤️⁩⁦❤️⁩