بچه ها من دوتا سزارین داشتم به فاصله ۲۰ ماه از هم از بعد زایمان دومم رحمم هی درد میکنه بعد زایمان دومم ۱۰ ماه پریود نشدم ولی بعدش که پریود شدم پریود هام خیلی سنگین هستن به طوری که ماه اولپریود شدنم نمی تونستم از جام تکون بخورم انگار شیر آب ازم باز شده بود اینجا هم تاپیک زدم گفتن دوبار زایمان کردی پس طبیعی هست چه انتظاری داری منم فکر کردم واقعا طبیعی هست دیگه امروز رفتم سونوگرافی داخلی شکم بهم گفت دیواره رحمت ۱۲ سانتی ضخیم شده حتما برو دکتر زدم نت چیز های جالبی نیاورد 😕کسی تجربه ای در این خصوص داره
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
برو دکتر متخصصمنم ضخامت اندومترم ۱۸ بود با خونریزی زیاااد دو ماه بود خونریزی شدید داشتم پاک نمیشدم ف ...
من الان باید چیکار کنم بعد دارو کار دیگه ای می کنن؟منم خونریزی هام شدید هست از بعد زایمان دومم میخواستم اون زمان برم دکتر اینجا بهم گفتن دوتا زایمان کردی چه انتظاری داری دیگه فکر کردم راست میگن نرفتم
میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍