2777
2789

دختره و مادرش  زنی را تهدید کردند .که زنه از شوهر طلاق بگیره

زنه مجبور شده طلاق از شوهرش بگیره .

شوهرش هم با اون دختر تهدید کننده ازدواج کنه .

بوی خیانت و اینا میاد .

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

یعنی چی تهدید با چی تهدیدش کردن که زنه زندگیشو ول کرده رفته مگه شهر هرته باور نکردم مگه مملکت بی قانون هر بی سر و پایی تهدیدم کرد زندگیم و در طبقی از اخلاص تقدیم کنم به یکی دیگه راه مناسبی و برای پر بازدید شدن انتخاب نکردی

عجز نبود از قدر ورگر بود***جاهلی از عجز بدتر بود.اللهم عجل لولیک الفرج🌿💔اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💗🌺 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یعنی چی تهدید با چی تهدیدش کردن که زنه زندگیشو ول کرده رفته مگه شهر هرته باور نکردم مگه مملکت بی قان ...

اخر حرفتون برای پر بازدیدی دارم میگم. مگه اینستا ست پر بازدید بشود بدردم بخوره .

من چی کاره ام .خوب شده دیگه

2805
عجب زن بی عرضه ای که طلاق گرفتهاخه ندیدیم یکی تهدید کن بگن طلاق بگیر تا دختر من زنش بشه مرده جالبه ک ...

هست .همه مدل تهدید هست .من هم خودم از مادرم شنیدم .فقط گفته تهدید کرده و باعث طلاق زنه شده .بقیه را نگفته .

واسه مامان من اتفاق افتاده دوبار.دعوا شد .ولی شوهرش را دوست داشت.الان باهم خوشند

ها؟تهدیدش کردن اونم طلاق گرفت؟مگه الکیه؟

من هم ازمادرم شنیدم ...قضیه را کامل نمیدونم فقط میدونم تهدید کرده .دختر و مادرش باهم دست داشتند .

تهدید مادرمن هم کرده بودند .مثلا زنه اومده بود خونمون ماست میاورد واسه بابام .زنه مجردبود.مامانم دعواش شد .ولی الان زنها طاقت نمیارند.مردا هم کاری میکنند زن خودش طلاق بگیره