2777
2789

به فرزند وسط توجه کنید تروخدا🤦‍♀️

هرجارو میبینم انگار بچه وسط رو نمیبینن کلا

ما بچه وسطیا هم احساس داریم بخدا😂

واقعا جدا از شوخی یکم از لوس کردن ته تغاری و 

اینکه بچه اول تجربه اولتونه فاصله بگیرید

اون وسطیم هواشو داشته باشید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

سلام. خواهر خداروشکر

فکر کردم میخواین بگین نیارین

آخه اخیرا چند تا تاپیک دیدم خیلی جدی دعوا میکردن با اونایی که بچه سوم میخوان، یعنی دعوا میگما

تازه ادعا داشتن زندگی هرکسی به خودش مربوطه!

دوستانی که‌‌ میخوابد نماز خوندن رو شروع کنید تاپیک شروع نماز داریم، آموزش نماز هم گذاشتیم، اگه میخواید شروع کنید یا علی(ع) بگید و بیاید تاپیک شروع نماز. یقین داشته باشید اگه این متن رو دارید میخونید، دعوت شده حضرت زهرا(س) هستید💚 حضرت زهرا(س) میتوانست در قضیه مسکین و یتیم و اسیر بگوید که بروید مسجد پیغمبر! خوب حکومت اسلامی است و باید انجام بدهد. نه، وظیفه حکومت، وظیفه جامعه را نفی نمیکند. انسانها در جامعه موظفند که به یکدیگر کمک بکنند. هم کمک مالی هم کمک فکری هم کمک آبرویی. این درس فاطمی است، این معرفت فاطمی است. رهبر انقلاب اسلامی.  عشق❤یک زینب و هفتاد و دو سر میخواهد...بچه بازیست مگر عشق جگر میخواهد❤اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر🍀

من بچه اولم خواهرم که وسطیه پدر همه رو دراورده از کارای بد اخلاق بد ولی پدرم به شدت طرفشه به نظرم بچه های اول موش ازمایشگاهی هستن همه چی روشون امتحان میشه و بهشون سخت میگیرن 

همه ی فرزندان عزیزن.اینجوری فکر نکن.

قطعا همه عزیزن

نمیگم منو کمتر دوست دارنا

چون من خوش اخلاق ترم و مشکلی ندارم باهاشون برخلاف اون دوتا

اما بی توجه ان

میگن این خودش میدونه چیکار کنه

کلا رهام کردن

اون وسطیه اتفاقا اونجوری که دوست داره بزرگ میشه 

نه گیرای پدر و مادر روی بچه اول رو تجربه می کنه

نه نازکشیدنشون برای اخری رو

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چخبره سه تا دیگه کسی سه تانمیاره مگر از جونش سیر شده باشه

ای خواهر تا دلت بخواد هست یه نفر تو فامیلنون هست دست هر چی ادم‌بدبخت رو از پشت بسته الان بچه دوم رو اورده مادرش گفته بود تو ک زایمانت راحت هست سومی هم سال دیگه بیار

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
2810