2777
2789
عنوان

مادرم بر اثر فشارخون بالا خون ریزی مغزی کرده تروخدا کمک کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 467 بازدید | 31 پست
۴۸ سالش هست.من رفتم ملاقاتش دست و پاشو تکان میده ولی دکترش میگه اینا جز معیارهای هوشیاری به حساب نمی ...

وای خدا خیلی جوونن ک براش آیت الکرسی خوندم انشالله ک سریع بهوش بیان

منم یکی از بستگانم به خاطرفشار مغزی بالا بعد از عمل تو آی سی یو هست الان چهار پنج روزهقطع امید کردن ...

همدردیم گلم.

ما هم شب و روز نداریم.

بیمار شما سطح هوشیاریش چنده؟

بعد بخاطر فشارخون بالا خون ریزی مغزی کرده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

۴۸ سالش هست.من رفتم ملاقاتش دست و پاشو تکان میده ولی دکترش میگه اینا جز معیارهای هوشیاری به حساب نمی ...

مگه قرص فشارخون نمیخورده چرا اینطوری شده 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

هوشیاریشون چنده؟😭

مال پدربزرگ من ۴ بود بعد اومد رو ۱۱ ، الان دوباره برگشته رو ۴😭

نمیزارن جا به جا کنیم ببریم تهران💔

2805
همیشه فشارخونش بالا بود ولی داروهاشو مرتب نمیخورد هرچی میگفتم. چون کلیه اش درد میگرفت.شما اطلاعاتی د ...

نه عزیزم مادرم فشارخون داره حتما باید سر ساعت بخوره قرص هاشو وگرنه سردرد میگیره 

انشالله خدا شفاشو بده براش آیت الکرسی میخونم

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

همدردیم گلم.ما هم شب و روز نداریم.بیمار شما سطح هوشیاریش چنده؟بعد بخاطر فشارخون بالا خون ریزی مغزی ک ...

الان رو چهاره هوشیاری

بعد از عمل زانو اینطور شده

میگن حین عمل فشار زیادی به مغز وارد شده 

امروزم میگن ضربان قلبش داره افت میکنه

خدا شفاشون بده عزیزم. ان شالله که حالشون خوب بشه 

همیشه فشارشون بالا بوده؟ 

اخه مامان من ناگهانی رف بالا فشارش 

برایِ اصیل بودن کافی ست که دروغ نگویی، آغازِ اصالتِ خوب همین است که نخواهی چیزی باشی که نیستی.
خدا شفاشون بده عزیزم. ان شالله که حالشون خوب بشه همیشه فشارشون بالا بوده؟ اخه مامان من ناگهانی رف با ...

هوشیاری مادرم روی ۵ هست بعد همون شب اول که بردمش بیمارستان عملش کردند و توی سرش یک لوله ای قرار دادند که خون های اضافی بتونه از لوله خارج بشه.

2810