2777
2789
عنوان

حس می کنم اگر پاک زندگی کنی باختی

375 بازدید | 44 پست

حس می کنم این روزا ارزش ها عوض شده 

هرچی دروغگوتر 

کلاه.بردار تر 

حروم خورتر 

سلیطه تر 

خیانتکار تر

خوشبخت تر هستن 

اصلا ندیدم کسی تاوان بده یا به اصطلاح کارما جوابشو بده  

بله حست درسته

میشه برا حل شدن مشکلمون صلوات بفرستید خداخیرتون بده❤️ امضای قبلیم👇                                                           خدایا هزاران بار شکرت😍😘ممنونم که جواب دل شکستمو دادی🤩 خدایا هیچ زنی و تو حسرت مادر شدن نذار🙏 خدایا مطمئنم به دل ما هم نگاه میکنی و بعده چندسال و ۵ تا سقط بچمونو سالم میذاری تو بغلمون❤ دختر قشنگم منو بابایی بی صبرانه منتظر گرفتن دستای کوچولوتیم😍😘

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805

کاش من وقتی سنم کمتر بود این فکرا نمیومد تو سرم و باعث ننیشد از پاکیم کم بشه اگه برگردم بازم همونطوری پاک میمونم ...مطمئن باش سن ک بره بالا میفهمی چقد پاک بودن پوینت مثبتیه چقد مث جامعه نبودن پوینت مثبتیه

کاش من وقتی سنم کمتر بود این فکرا نمیومد تو سرم و باعث ننیشد از پاکیم کم بشه اگه برگردم بازم همونطور ...

تو اون تجربه هارو کردی ک زندگی الانتو داری 

الان کی دنبال آدم پاکه؟

عشق یعنی کاپوچینو با هیس و دیگر هیچ:)درگیر طُ بودم نمازم به قضا رفت..♥️🤦🏻‍♀️
کاش یکی ثابت کنه اشتباه میگم

اشتباه میگی

کارما وجود داره تقاص اشتباه شاید دیر بشه ولی میشه

این حستون هم بخاطر موج منفی ادمای روان مریض اطرافمون

سعی کنید با آدم های با روح روان سالم سرکار داشته باشید دیدتون عوض میشه 

2810