2777
2789

بچه ها من می‌خوام پیتزا کیک لازانیا با سولاردام درس کنم ولی  مثلاً برای پیتزا خمیر پیتزا آماده میخرم داخل سولار  خشک میشه یا مواد روی پیتزا خام میمونه میاین بگین چطوری درس کنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا توی توستر هم لازانیا خشک میشه ولی شما باید با سس بشامل که تاحالا نخوردم یا با پوره گوجه که خودم استفاده میکنم آخرش لازانیا رو تر کنی

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

والا توی توستر هم لازانیا خشک میشه ولی شما باید با سس بشامل که تاحالا نخوردم یا با پوره گوجه که خودم ...

پیتزا و کیک فعلا شما درس می‌کنی ؟ میشه بگی طرز پخت تون چطوره مشکل این نیس فقط مواد روش هم خامه

جا برای سینی پیتزا هست کاسه آب دیگ کجا بزارممواد روش که خامه چیچطوری با چه‌ دما و برنامه ای درس میکن ...

من موادشو میذارم میپزه مثلا سوسیس اینارو ابپز میکنم بعد رنده میکنم روی خمیر،کاسه اب هم روی سینی نمیذارم میذارم کف سولار

درجش بستگی ب سولارت داره من چون همه چیو از قبل پختم یه ربع تا ۲۰دقیقه میذارم تو دمای ۱۸۰.یه ربع پایین روشن میکنم ۵دیقه اخر بالارو روشن میکنم 

به نام خداوند رنگین کمان🌈🌈
پیتزا و کیک فعلا شما درس می‌کنی ؟ میشه بگی طرز پخت تون چطوره مشکل این نیس فقط مواد روش هم خامه

خوب ببین من توسترم از بالاهم حرارت میزنه

طبیعتا بالاش هم باید حرارت ببینه که پخته بشه

ممکنه تلاش زیاد به موفقیت ختم نشه ؛ اما صددرصد به پشیمانی و حسرت ختم نمیشه

من موادشو میذارم میپزه مثلا سوسیس اینارو ابپز میکنم بعد رنده میکنم روی خمیر،کاسه اب هم روی سینی نمیذ ...

برنامه ک میزنی برام می‌فرستی تا طبق همین الگو ک میگی دوباره امتحان کنم ؟

بعد یچیز وقتی مواد پیتزاو چیدی اخر سر با آبپاچ روی خمیر پینزا ی کم ابپاچ هم نرم میشه هم اینکه پینر ق ...

از قبل باید موادش پس بپزم 

نمیشه خام روی خمیر بریزم ک‌ تو سولار بپزه

شما با سولار پیتزا کیک درس میکنی

پس سه ساعته دارم برات داستان میگم؟

فهمیدم گفتم شاید تجربه کار با سولار هم دارید

کارای گفتید انجام دادم نشد اونجوری که میخواستم 

گفتم شاید دکمه مثلا برنامه پیتزا بگید با وزن و زمان مثل چیزایی که تو گوگل هست چون اینا رو می‌دونم وقتی می‌خوام بزارمشون نتیجه جالبی نمیده