2777
2789
عنوان

پنج شنبه هست وهنوزم رفتن همسرم رو باور نکردم🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 958 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امکانش نیست هر پنج شنبه برم متاسفانه راهش دوره،حدودا ۷_۸ماهه آره به دختر دارم ۳۲ سالش بود🥹🥹

خدادخترتو حفظ کنه همسرمنم۷ماهه ازدنیارفته و یه پسرکوچولو دارم!

تنهازندگی میکنی چراجایی خاک نکردین که نزدیک باشه!منم گفتن باید همسرمو ببرن روستای اجدادی ولی اجازه نداذم گفتم نزدیک خودم باشه هرچندراهش یه ربع دوره ولی بازم هرپنچشبه میرم!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
2805
امکانش نیست هر پنج شنبه برم متاسفانه راهش دوره،حدودا ۷_۸ماهه آره به دختر دارم ۳۲ سالش بود🥹🥹

خدا رحمتش کنه .چند سال ازدواج کردید ؟ خوب بود اخلاقش؟

مریضی خاصی. داشتن ؟

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
خدادخترتو حفظ کنه همسرمنم۷ماهه ازدنیارفته و یه پسرکوچولو دارم!تنهازندگی میکنی چراجایی خاک نکردین که ...

خدا حفظش کنه ، نه با خانوادم زندگی می کنم واقعا تنهایی زندگی کردن برام سخته ، خانوادش خواستن اونجا خاک بشه. یه کم راهش دوره متاسفانه

خدا حفظش کنه ، نه با خانوادم زندگی می کنم واقعا تنهایی زندگی کردن برام سخته ، خانوادش خواستن اونجا خ ...

هووف میدونم منم باخونواده همسرم زندگی میکنم!دوس نداری مستقل شی من بشدت میخام مستقل شم ولی هردوخانواده اجازه نمیدن منم تصمیم گرفتم تاسال همسرم صبرکنم بعدش به زورم شده مستقل شم!

خدارحمتش کنه شماهم باید اقتدار نشون میدادین نزدیک محل سکونتت خاک میکردین تاقلبتون اروم شه!

از لحاظ روحی نیاز دارم کنـار قبرش دراز بکشم دستمو بزارم روی سنگِ مزاره سردش  و تمومِ این بغضای لعنتی و خالی کنم️🥀🖤آرامم🖤
2810